Vintage trouwjurk: Wij zijn fan!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 mei 2023

Een vintage trouwjurk? Wil jij extra glamour toevoegen aan jouw bruiloft en een unieke persoonlijke bruidsjurk? Ga dan voor een vintage trouwjurk. Laat je inspireren door een sierlijke en glamoureuze stijl want vintage bruiloften zijn hot!

 vintage trouwjurk 1
© Pictures by Dakota

Vintage

Als we het hebben over vintage trouwjurken, dan hebben we het over jurken uit oude collecties, die niet meer worden geproduceerd. Vaak komen ze uit een periode tussen de jaren 20 en 70. Deze trouwjurken zijn altijd uniek, want ze zijn niet overal te koop en ook enorm gewild. Een vintage trouwjurk, is eigenlijk een chique verwoording voor een tweedehands trouwjurk. Hou jij, net als ik, van vintage mode? Ik zie mijzelf wel in een unieke en anthieke trouwjurk. Een trouwjurk die niemand anders heeft en voor mij extra speciaal is!

Vintage trouwjurken = duurzaamheid

Nieuwe trouwjurken zijn vaak gemaakt van onnatuurlijke materialen, ben jij nou vaak bezig met duurzaamheid? Dan is een vintage trouwjurk echt wat voor jou! Ze hoeven zeker niet stoffig of saai te zijn, er zijn enorm veel bruidszaken die vintage trouwjurken verkopen. Tegenwoordig zijn vintage trouwjurken uniek, glamoureus en ook nog eens comfortabel. Deze prachtige jurken zijn van natuurlijke stoffen gemaakt en zijn helemaal eco-friendly!   

vintage trouwjurk 2
© Vanlavieren Fotografie

Unieke trouwjurk

Heb jij interesse in een vintage trouwjurk? Dan ben je vast op zoek naar een trouwjurk die toch wat specialer is. Je trouwjurk laat zien wat jouw identiteit en jouw verhaal is. Durf jij uniek en anders te zijn? Een vintage trouwjurk is altijd uniek en draagt een glamoureuze allure met zich mee. Een vintage trouwjurk is vaak met de hand gemaakt. Zie jij jezelf al stralen in een unieke jurk met prachtige handgemaakte details, waarbij jouw unieke persoonlijkheid naar voren komt? Ik wel!

Naast een vintage trouwjurk, kan je ook geluk hebben met een prachtige jurk die al in je familie is. Het geeft een prachtige sentimele waarde als je trouwt in de trouwjurk van je moeder of in een trouwjurk die al generaties gedragen wordt. Vind je de trouwjurk van je moeder toch niet hip genoeg voor jou, laat hem dan (deels) vermaken. Zo heb je een unieke trouwjurk die perfect bij jou past en ook nog eens een mooi symbool is. 

Voordeliger

Het is locatie afhankelijk, maar over het algemeen is een vintage trouwjurk voordeliger dan een moderne trouwjurk. Je kunt voor je vintage trouwjurk naar een prachtige vintage trouwboetiek gaan, maar je kan ook geluk hebben en je perfecte trouwjurk tegenkomen op marktplaats. Hoe geweldig is dat? Als ik mijn perfecte vintage trouwjurk tegen zou komen op marktplaats? Dan is het meant to be!
 

Doe ook inspiratie op met de blog: "De mooiste trouwdag: alles waar je aan moet denken".

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN