Trouwkaarten: dit zijn de trends voor 2017!

Monic Arts
Monic Arts 11 januari 2017

De tijd voor je bruiloft is minstens zo leuk als je trouwdag zelf, omdat je veel tijd mag besteden aan de voorbereidingen voor de huwelijksdag. Niets zo leuk als jurken passen, taart proeven en natuurlijk het trouwkaartje uitzoeken!

Als je op zoek bent naar een mooi trouwkaartje is het handig om te weten wat de laatste ontwikkelingen zijn. En wie kunnen dit nou beter vertellen, dan de kaartenmakers zelf! 

Wij hebben Koningkaart gevraagd voor een update van de nieuwste trends voor 2017!

Koningkaart: “De tijd van steigerhout en krijtbord lijkt achter ons te liggen (al kan dat gecombineerd met de huidige trends nog steeds erg mooi zijn!), in 2017 gaan we voor rust, botanische printen en blush!”

Blush

Naast goud, zwart/wit is blush de absolute trendkleur voor 2017! Blush laat zich het beste omschrijven als heel zachtroze wat neigt naar de perzikkleur. Het is een subtiele kleur, voor vrouwen die wel van roze houden, maar hun aanstaande man niet willen overdonderen met hot pink. Deze kleur is heel goed te combineren met goud, maar ook met grijs, bordeaux en zelfs paars!

trend

Bohemian

Nog een trend die je in 2017 héél veel tegen gaat komen is de botanische/bohemian trend met palmbladeren, bloemblaadjes en planten. Deze trend zien we ook in interieurs veel terugkomen. Hoe groener, hoe beter! Een trouwkaartje met bladeren straalt iets fris en levendigs uit. In deze trend kun je kiezen voor druk, maar ook voor subtiel, met bijvoorbeeld één blaadje op de voorkant van je kaart.

blog 

Less is more

Strak en rustig is de laatste trend van 2017. In de strakke, rustige trouwkaarten van Koningkaart zie je veel wit, bijvoorbeeld gecombineerd met een subtiele kleur of juist met zwart. Op deze kaarten zie je strakke vormen en lijntjes, tijdlijnen of kalendertjes en veel typografie. Als het geheel maar rustig oogt, dat is de bedoeling van deze trend! Less is more!

 

blog

 

Neem een kijkje bij de trouwkaarten van Koningkaart, hier vind je alle trends terug!

Wij hebben voor jullie nog een super leuke kortingscode geregeld. Bestel met kortingscode GP153 een gratis proefdruk van jullie favoriete kaartje!

Jullie trouwkaart gevonden op de website? Met de kortingscode BTP10KK krijg je nog eens 10% korting bij besteding vanaf 100 euro. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,9 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN