Vrouwelijke DJ voor je bruiloft | Loos Luna zorgt voor een onvergetelijk feest

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 februari 2023

Een vrouwelijke DJ voor je bruiloft: wij zeggen natuurlijk doen! Maak kennis met Loos Luna, een vrouwelijke all-round bruiloft DJ die van jullie huwelijksfeest een onvergetelijk feest maakt. Een echt knalfeest waar jullie en je gasten nog lang over na zullen praten. Loos Luna zorgt ervoor dat jullie met de voetjes van de vloer gaan en jullie huwelijksfeest eentje wordt om nooit meer te vergeten! Lees in deze blog meer over deze toffe vrouwelijke DJ voor je bruiloft!

vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna   vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna8

© Loos Luna

De vrouwelijke DJ Loos Luna ook voor je bruiloft?

De vrouwelijke DJ Loos Luna draait veel op bruiloften en heeft altijd al een grote passie en liefde voor muziek gehad. Deze passie en liefde bloeide al vroeg op toen zij als tiener met haar ouders naar Ibiza ging. Op Ibiza kwam zij in aanraking met de tofste feesten en bekende DJ's, waardoor ze al snel geïnspireerd raakte. In 2019 begon ze als vrouwelijke DJ te draaien op bruiloften en in augustus 2021 mocht ze zelf achter de draaitafel staan op Ibiza.

Haar artiestennaam Loos Luna komt van haar eigen naam Laurence Losekoot. Loos is afgeleid van haar achternaam en Luna betekent maan. Zoals zij zelf zegt, is ze overdag de nuchtere Loos en ’s avonds Luna, een vrouwelijke DJ die het dak eraf blaast tijdens jullie huwelijksfeest.

vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna7
© Loos Luna


“Ik vind het geweldig om als vrouwelijke DJ op bruiloften te draaien want het is uitdagend en je hebt veel verantwoordelijkheid. Bovendien vind ik de sfeer die heerst altijd fantastisch; iedereen heeft er zo lang naar uitgekeken. Wát een goede vibe, wát een energie. Aan mij de ere taak om er een knalfeest van te maken, voor jong én oud.” – Loos Luna

 

Loos Luna is een professionele vrouwelijke DJ met veel ervaring, iets dat een bruiloft DJ zeker moet hebben. Je wilt namelijk wel dat jouw trouwfeest eentje wordt waar jullie gasten nog lang van nagenieten. Door haar ervaring weet ze heel goed hoe ze van een feestje een knalfeest kan maken. Ook zul je haar niet zomaar stil zien staan achter de draaitafel, integendeel. En met haar sprankelende uitstraling en enthousiasme zorgt ze voor een volle dansvloer. En hoe handig, doordat haar muziekrepertoire zo groot is, hoef je zelf als bruidspaar ook niet na te denken over een Spotifylijst die gedraaid moet worden. Geef je over en laat de muziek maar aan Loos Luna over, want ze draait muziek waardoor zowel de jongere als de wat oudere gasten van jullie de dansvloer op komen.

Door haar ervaring als vrouwelijke DJ weet ze ook welke nummers niet vergeten mogen worden en welke een must zijn om van jullie feest een spetterend feest van te maken. Tijdens jullie bruiloft draait ze de muziek die jullie graag willen horen, van ‘80s/old classics, disco, pop, house/dance, hiphop, Latin, tot aan Nederlandstalig en (happy) hardcore. Uiteraard stemt ze de gewenste genres van tevoren af met jullie, alles is bespreekbaar. Het is een eer voor haar om jullie dé perfecte afsluiting van jullie huwelijksdag te geven.

vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna4   vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna1

© Loos Luna

Een vrouwelijke bruiloft DJ met een persoonlijke aanpak

Een vrouwelijke bruiloft DJ met een persoonlijke aanpak, dat is waar Loos Luna voor staat. Bij de eerste kennismaking met haar merk je aan haar dat ze heel betrokken en erg empathisch is. Iets dat zij heeft meegekregen tijdens haar opleiding aan de Hogere Hotelschool en dat komt als bruiloft DJ nu heel goed van pas. Een goede klik, vertrouwen en een goed gevoel bij een kennismakingsgesprek zijn voor haar heel belangrijk. En dat merk je want tijdens de voorbereidingsgesprekken naar jullie bruiloft toe, denkt ze graag met jullie mee en geeft ze jullie ook eerlijk advies.

In de voorbereidingen naar jullie huwelijksdag bespreekt ze van tevoren van A tot Z jullie wensen en verwachtingen voor jullie huwelijksfeest. Zo hebben jullie uitvoerig persoonlijk contact in de aanloop naar jullie bruiloft. Het vrijblijvende intakegesprek is een video call bedoeld voor de eerste kennismaking waarin zij haar werkwijze uitlegt. Zijn jullie daarna nog steeds enthousiast en willen jullie haar boeken? Dan komt ze graag persoonlijk bij jullie langs om grondig jullie wensen en verwachtingen te bespreken en wordt er veel meer naar details gekeken.

vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna5
© Loos Luna

 

“Mijn aanpak en voorbereiding is professioneel en persoonlijk, net even een extra stukje attentie. Ik heb gesprekken met het bruidspaar om hun verwachtingen en wensen te bespreken. Hierin bespreek ik bijvoorbeeld ook wat de gemiddelde leeftijd is van hun gasten en ik neem mijn vragenlijst door.” – Loos Luna

 

Tijdens de voorbereidingen voor jullie huwelijksfeest bespreekt ze met jullie ook graag de muziek die jullie willen horen. Welke nummers zijn echt een musthave tijdens jullie trouwfeest? Welke nummers of genres horen jullie liever niet? En hoe zien jullie je openingsdans voor je en met welk nummer openen jullie je feest? Het zijn allemaal vragen waar Loos Luna graag met jullie over meedenkt. Ook neemt ze in de voorbereidingen naar jullie bruiloft altijd nog even contact op met jullie ceremoniemeester. Is er nog iets waar ze aan moet denken? Is er nog een verrassing of act waar ze als DJ van op de hoogte moet zijn? Haar doel om zowel voor jullie als bruidspaar als voor alle gasten een onvergetelijke avond te zorgen. Ook besteed ze graag extra aandacht aan haar uiterlijk, zodat óók zij er feestelijk uitziet.

Willen jullie Loos Luna als vrouwelijke DJ voor je bruiloft? Dan ontvangen jullie na akkoord op haar offerte ook een nette overeenkomst.

vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna6   vrouwelijke-dj-voor-je-bruiloft-loos-luna3

© Loos Luna


En hoe handig dat deze vrouwelijke DJ haar eigen apparatuur mee kan nemen voor je bruiloft. Ze beschikt namelijk zelf over professioneel apparatuur, zoals de nieuwste Pioneer draaitafel, draadloze microfoon, twee muziekboxen op statieven en een discolamp, waarmee ze een feest tot maximaal 125 personen kan verzorgen. Alle benodigdheden dus voor een onvergetelijk huwelijksfeest waar jullie en je gasten nog lang van zullen nagenieten.

Ervaringen met Loos Luna:

Lees hieronder meer ervaringen met de vrouwelijke bruiloft DJ Loos Luna:

“Afgelopen juli onze mooiste dag van ons leven mogen vieren. Ook dankzij, jou, Loos. Vanaf het begin voelde het warm en vertrouwd. De persoonlijke aandacht en care om het voor ons zo goed mogelijk te regelen was meteen aanwezig. We hebben jou vrij gelaten betreft nummers, maar konden wel heel goed ons smaak voor muziek aangeven. Enof je hier naar geluisterd hebt; van begin tot het eind was de dansvloer gevuld met gasten in alle leeftijden, jong tot oud. Grootste compliment van de gasten: "We hebben sinds jaaaaren niet meer zoveel op de dansvloer gestaan als die avond". GENOTEN, met hoofdletters, van de muziek maar ook van de performance. Jouw styling, jouw energie alles klopte en het was waanzinnig. Eerste volgende keer dat we weer iets te vieren hebben, zakelijk of privé, zullen we jou weer benaderen.” – Maxime & Martijn

“Wat heb je er voor ons een ongelofelijk mooi en leuk feest van gemaakt! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! De muziek was precies volgens onze wensen en de hele avond was één groot feest! De sfeer was perfect! Alleen maar complimenten! Je bent naast een super DJ ook een heel fijn mooi mens! Ps. De package deal met je broer (videograaf) was top! Enorm blij met alles!” – Nico & Maxime


Wil je graag kennis maken met Loos Luna en deze vrouwelijke DJ boeken voor je bruiloft? Neem dan contact met haar op via info@loosluna.com of via het contactformulier bij de vermelding van Loos Luna. Loos Luna is naast bruiloften ook te boeken voor privé feesten en zakelijke events.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN