Win: cadeaubon voor bruidsmeisjes sieraden

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 maart 2016

De tijd dat we massaal voor ons twintigste, kinderloos, in het huwelijksbootje stappen is al lang voorbij. De gemiddelde leeftijd waarop er getrouwd wordt ligt gemiddeld rond de 27 jaar. Vaak zijn de bruidsmeisjes dan ook eigen kinderen, kinderen van een naaste familie of goede vrienden. Omdat een trouwdag niet alleen voor de volwassen gasten, maar zeker ook voor de kleine gasten een feestje moet zijn, hebben we hier wat tips voor je neergezet.

 

kayasieraden

 

1. Corsages voor bruidsmeisjes

Kinderen en verse bloemen zijn geen goede combinatie. Ze rennen, springen en dansen er op los. De kans is dus groot dat de bloemen halverwege de dag kapot of kwijt zijn. Een speldje op een jurkje is natuurlijk zonde en voor de hele kleintjes niet verantwoord. Door zelf de corsages te maken voor de bruidsmeisjes geef je het een personal touch en kun je er een cadeau van maken, en zo de dag op een leuke manier beginnen. Gebruik voor de corsages vilt als materiaal, dit blijft de hele dag mooi.

 

2. Bruidsmeisjes Sieraden 

Kleine bruidsmeisjes voelen zich vaak een mini-bruidje, jullie grote dag is ook heel speciaal voor haar! Geef haar als bedankje een speciaal kindersieraad waarmee ze de hele dag kan pronken. Wij hebben een leuke webshop gespot waar je online de sieraden voor bruidsmeisjes kan aanschaffen, namelijk; www.KAYAsieraden.nl. Ze hebben een uitgebreide collectie baby armbandjes, kindersieraden en zilveren kinderoorbellen. Stuk voor stuk ontworpen en speciaal uitgekozen voor bruidsmeisjes. De kinderjuwelen zijn speciaal gemaakt van luxe materialen, zoals; glanzende zoetwaterparels, fonkelende kristallen en edelstenen. Bij elk sieraad voor mama’s zijn er matching bruidssieraden. Om het helemaal af te maken kun je er een bedel aan laten monteren met ‘bruidsmeisje’, ‘bedankt’ of met jullie trouwdatum erop gegraveerd.

 

kayasieraden

 

3. Haar jurkje & zijn pakje

Zorg ervoor dat haar jurk comfortabel is en niet te lang, je wil natuurlijk niet dat ze struikelt terwijl er met rozenblaadjes wordt gestrooid. En neem bij het uitzoeken van de kleertjes voor de bruidskinderen een stukje stof of een foto van de bruidsjurk mee, zodat jullie mooi als setje bij elkaar passen. Voor de bruidsjonker geldt hetzelfde, zorg dat de kleertjes passen bij het kostuum van de bruidegom. Wat een mooi plaatje zal dit opleveren.

kayasieraden

 

4. Hoe houd je de kinderen bezig?

Natuurlijk wil je rustig je bruidsfoto’s maken. Jonge bruidskinderen geven een ongedwongen sfeer aan je feest, maar houd er wel rekening mee dat ze zich snel vervelen. Onze tip: Geef ze een fotografie opdracht met een stapel wegwerpcamera’s. Maak vooraf een lijstje met allemaal onderwerpen die de kinderen kunnen fotograferen. Bijvoorbeeld hoge hakken, mooie sieraden, gekleurde jurken, mensen die lachen. De foto’s zullen vast niet allemaal haarscherp zijn, maar de kinderen zijn lekker zoet en je hebt gelijk extra foto’s van de bruiloft!

 

kayasieraden

 

5. Tot slot, het bedankje

Wat ons betreft zijn de sieraden van het bruidsmeisje gelijk het mooiste bedankje voor de dag! Het is tastbaar, wordt heel mooi verpakt en elke keer dat ze haar glinsterende armbandje draagt kan ze terugdenken aan haar bijzondere dag als bruidsmeisje.

 

Prijsvraag

In samenwerking met KAYAsieraden.nl mogen we twee geweldige prijzen weggeven:  Win jij een van de waardebonnen voor de webshop ter waarde van € 50,-?

 

Wat moet je doen om dit te winnen:
1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Vertel onder de actiepost voor je eigen tip voor een bruidsmeisje op je huwelijk!

Op 24 maart maken wij via Facebook de gelukkige winnaar bekend! 

 

kayasieraden

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN