Win You & Me wedding invulkaarten en gastenboek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 juni 2016

Dat we midden in het trouwseizoen zitten merken wij aan alles. Er wordt volop getrouwd! Daarom willen we graag iets heel tofs laten zien voor op je bruiloft: de Wedding lijn van You & Me door ImageBooks. Een collectie voor jouw bruiloft, dat bestaat uit een weddingplanner (niet in real life, maar hard copy vol met informatie, tips, checklists en quotes), wensinvulkaarten en een gastenboek. Ps. lees vooral even door tot het eind, want we geven 5x een set van de wensinvulkaarten en het gastenboek weg! 

you & me complete collectie


De Wedding lijn van You & Me is echt een bruiloft lijn. Het zijn prachtige producten in de kleuren goud, wit en zwart, die een persoonlijke touch geven aan de bruiloft. Je bruiloft vier je natuurlijk niet alleen met je aanstaande, dat doe je samen met je gasten. Zij maken deze dag samen met jullie zo speciaal. Natuurlijk bedank je ze achteraf met een mooi kleinigheidje, maar hoe leuk zou het zijn als jij ook een mooi aandenken aan hen hebt? De foto’s met de gasten heb je waarschijnlijk al, maar er is meer mogelijk! Door de producten van You & Me heb je aan het einde van je trouwdag een persoonlijk en dierbaar aandenken voor later. 
 

You & Me Wensinvulkaarten

You & Me heeft bijvoorbeeld super leuke wedding invulkaarten. Al je gasten kunnen een persoonlijke wens achterlaten op zo’n mooie invulkaart. Je krijgt er ook nog een chique bewaardoos bij, zodat je ze ook na de bruiloft mooi op kunt bergen en regelmatig door kunt lezen.

Verkoopprijs: € 14,95
Losbladig Boek | 100 kaarten in 25 verschillende designs
Afmetingen (mm): 162 x 127 x 44 | gewicht(g): 619 g

you & me wensinvulkaarten
 


You & Me
Gastenboek

Een gastenboek is traditioneel, maar is en blijft een super mooie herinnering. Je gasten hebben alle ruimte om een verhaal achter te laten en jullie hebben achteraf een pronkstuk voor in de boekenkast. Vormgegeven in dezelfde stijl als de invulkaarten, zodat alles lekker matchy matchy is!

Verkoopprijs: € 14,95
Gebonden Boek | 80 pagina’s
Afmetingen (mm): 277 x 217 x 18 | gewicht(g): 712 g

You & me gastenboek

You & me gastenboek
 

Winactie

Het allerbeste nieuws: we geven nu 5 pakketten weg met ieder één set invulkaarten en één gastenboek, samen ter waarde van € 29,90. Ga naar de Facebook pagina van Trouwplannen, laat een reactie onder de post over You & Me onder en op dinsdag 28 juni maken we de winnaar bekend op Facebook. 

Ps. mocht je nu niet gewonnen hebben, niet getreurd. De invulkaarten en het gastenboek zijn gewoon te bestellen bij Bol.com, Weddingdeco en elke (online) boekhandel en cadeauwinkel. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 108 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN