3 fijne honeymoonadresjes in Griekenland

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 september 2017
'

Griekenland heeft een plekje in ons hart veroverd. De authentieke bergdorpjes waar je ineens tussen de geiten terecht komt, de prachtige bouwstijl van de huisjes en de idyllische strandjes. De rijke geschiedenis van dit land proef je ook in de keuken terug. Tzatziki, feta en Griekse olijven zijn erg bekend voor ons, maar er is nog zo veel meer te ontdekken. In de verschillende regio's van Griekenland kom je andere gerechten tegen. Probeer eens een Chaniotiki Boureki of taramasalata als dip in plaats van tzaziki. Ook het weer is er heerlijk. In de zomers warm en droog, met soms wel temperaturen boven de 40 graden. Op de Griekse eilanden zijn de gevoelstemperaturen lager door de zeewind en kun je genieten van een heerlijk klimaat! 

Kortom, genoeg redenen om tijdens jullie honeymoon op Griekenland te vertoeven. Maar er is veel, heel veel. Daarom hebben wij de drie fijnste adresjes aan Eliza was here gevraagd. Komen ze: 

Op Lefkas: El Camino Villas

Verscholen tussen olijfbomen en langs een pittoresk paadje naar zee ligt El Camino Villas. Op een zeer rustige plek, maar toch centraal omdat je overal snel en makkelijk kunt komen. Vlakblij El Camino ligen de stranden van Pefkoulia en Kathisma. Iedere villa heeft een eigen privézwembad met ligbedden, een jacuzzi en een buitendouche met warm water. De villa's zijn zo geplaatst dat je altijd complete privacy hebt. Perfect voor een romantische honeymoon dus! 

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

Op Rhodos: White Village

In het kleine dorpje Lahania liggen de villa's van White Village, bestaande uit meerdere villa's en lijkt een klein dropje op zich door de bouwstijl. Hierdoor is er veel rust en privacy. De villa's zijn prachtig (wit) ingericht. Als je er een boekt, zorg dan dat je één van de villa's met een traditionele paratos boekt. Een gezellig zitje op een houten verhoging in de kamer. Genieten!

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

Op Samos: Eleonas Votsalakia

De villa's van Eleonas Votsalakia liggen aan de voet van de berg Kerkis. Hierdoor heb je vanuit alle twaalf villa's een prachtig, vrij uitzicht op zee. De tuin is absoluut een hoogtepunt van deze accommodatie, inclusief privézwembad. 

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

trouwblog huwelijksreis honeymoon griekenland

Wij gaan dan wel niet op huwelijksreis anytime soon, maar hebben onze koffers al gepakt hoor. Wat een heerlijke bestemmingen! Welke is jouw favoriet?

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN