Inspiratie: A touch of champagne 

Monic Arts
Monic Arts 27 juni 2017
'
A touch of champagne..

Geen echte champagne, maar de prachtige champagne kleur. Deze naturele maar toch sparkly kleur is super tof en ook nog eens een hele mooie kleur om te gebruiken in je bruiloft thema. 

De kleur champagne is een zachte, kleur goud waar een beetje een rozetint in naar voren komt. De kleur is er in verschillende tinten en kan ook op verschillende manieren terug komen op de bruiloft. Zoals bijvoorbeeld in de taart of de aankleding. Ook mooi zijn de champagne kleurige trouwjurken. Dit toch net iets teveel van het goede voor jou? Denk eens na over champagne kleurige jurken voor de bruidsmeisjes. Chique maar toch feestelijk tegelijk!

In onderstaand moodboard geven we jullie wat inspiratie over de oneidige mogelijkheden met de kleur champagne. Enjoy! 

 

Fotocredits van links naar rechts  1. Via Deer Pearl Flowers  2. RAHEL MENIG PHOTOGRAPHY, Shoes by CAPARROS 3. Via Koees 4. Leze Hurter Photography  5. Via Deer Pearl Flowers 6. Mango Studios 7. Via Deer Pearl Flowers 8. Via Etsy 9. Via Pinterest 10. Kreate Photography 11. Kreate Photography 12. Taryn Kent 13. Mango Studios via Style Me Pretty 14. Amalie Orrange Photography 15. Inkspot Photography 16. Blue Ribbon Vendor Sapphire Events via Southern Weddings  17. Via Deer Pearl Flowers  18. Deer Pearl Flowers 

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN