Adore by Justin Alexander trouwjurken | Nieuwe collectie Sweet Rebels

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 september 2023

Ben jij verloofd en op zoek naar jouw droom trouwjurk? De nieuwe collectie van Adore by Justin Alexander is uit. De Sweet Rebels collectie van Adore by Justin Alexander is perfect voor de rebelse en sterke bruid.

Het meest verouderde concept voor deze nieuwe generatie bruiden is dat ze alles ‘moeten’ doen in overeenstemming met de maatschappelijke verwachtingen. Ideeën zoals het dragen van een bepaald type trouwjurk, de verwachting dat ze meer moeten betalen dan hun budget hen toelaat of zich op een bepaalde manier stylen voor hun grote dag, behoren tot het verleden; en Adore by Justin Alexander is hier om ze uit te dagen. Adore vertegenwoordigt het verhaal van de meest rebelse en sterke vrouw: de moderne bruid.

SWEET REBELS BY ADORE JUSTIN ALEXANDER 

Lichte, trendy en ontspannen details belichamen het merk. Sweet Rebels van Adore by Justin Alexander is ontworpen voor de chique, modebewuste, budgetbewuste bruid die op zoek is naar een betaalbare en frisse look voor haar trouwdag.

adore-by-justin-alexander-sweet-rebels1   adore-by-justin-alexander-sweet-rebels2

© Adore by Justin Alexander - Sweet Rebels

Door de moed en vrijmoedigheid te vieren die geworteld is in vrouwengemeenschappen – verzameld over de hele wereld – blijft Adore toekomstige bruiden inspireren en aanmoedigen om zichzelf te identificeren en anders durven te zijn.

adore-by-justin-alexander-sweet-rebels3   adore-by-justin-alexander-sweet-rebels4

© Adore by Justin Alexander - Sweet Rebels

De Sweet Rebels collectie van Justin Alexander’s Adore herfst/winter 2023-collectie, weerspiegelt de lichaam en geest van verfijnde en toch jeugdige ontwerpen. Adore brengt mode-looks voor grote dagen tot leven die de meest vooruitstrevende en moedige bruiden van vandaag weerspiegelen. Een mix van contrasten onderscheidt de collectie, met sterke maar vrouwelijke trouwjurken naast opvallende en delicate details. Elk van de gemakkelijke ontwerpen belichaamt een jeugdig tintje. Dit seizoen drukt de rebelse en ongecompliceerde ziel uit van een gloednieuwe generatie brides to be.

Laat je inspireren door deze prachtige collectie trouwjurken!

adore-by-justin-alexander-sweet-rebels5   adore-by-justin-alexander-sweet-rebels6

© Adore by Justin Alexander - Sweet Rebels

adore-by-justin-alexander-sweet-rebels9   adore-by-justin-alexander-sweet-rebels8

© Adore by Justin Alexander - Sweet Rebels

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruidskapsels voor lang haar: tips voor het perfecte bruidskapsel!"

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN