Alternatief voor ringkussen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 november 2018

Tijdens het organiseren van jullie bruiloft heb je vast al nagedacht over leuke, creatieve ideeën voor de grote dag. Het vervangen van het traditionele ringkussen is er daar misschien wel een van? Zo niet, hebben wij hier een aantal leuke alternatieven voor jullie trouwringen!

 

BRUIDSMEISJE OF BRUIDSJONKER

De kans is groot dat je hiervoor denkt aan degene die ook de ringen naar de ceremonie meeneemt. Vaak is dit één van de getuigen. Maar heb je al gedacht aan een bruidsjonker of -meisje? Jouw kleine nichtje of neefje vind het misschien wel heel leuk om te doen en brengt meteen een leuk moment met zich mee. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een van jullie oma's of opa's? 

 

DE HOND

Als jullie een hond hebben, zijn jullie er waarschijnlijk ontzettend dol op. Hoe leuk is het dan om jullie trouwe viervoeter in te zetten op de bruiloft? Onwijs! Er zijn wel een aantal dingen waar je aan moet denken, bijvoorbeeld of jullie hond er geschikt voor is, of hij/zij niet bang is voor drukte (door alle gasten) en dat de hond rustig is op dit soort gelegenheden. Als dat allemaal oké is en jullie vinden het een fantastisch idee, zeggen wij: doen!

hond

 

RING WARMING CEREMONIE

Dit is een mooie manier om de gasten te betrekken in de ceremonie. Jouw vrienden en familie krijgen hierdoor namelijk de gelegenheid om de ringen vast te houden en een wens voor jullie huwelijk te uiten. Als dit door alle gasten gedaan is en de ringen aan jullie vingers worden geschoven, zijn ze al gevuld met liefde en geluk! Je kunt de ringen bijvoorbeeld doorgeven met een mooi zijden lint die langs alle stoelen loopt, de ring op een mooi schaaltje door te geven of dit niet tijdens de ceremonie te doen, maar bij de entree van de locatie op het moment dat de gasten binnenkomen. 

 

ORIGINEEL RINGKUSSEN

Je kan natuurlijk ook het traditionele ringkussentje vervangen door een origineler exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schatkistje? Een houten schijf? Of een mooi glazen doosje met gouden rand? Super mooi om later ook in jullie huis te zetten als aandenken! 

trouwblog trouwring alternatief ringkussen origineel
Foto credits: Anouk Wubs

ringen
Foto credits: lenagphotography

ring
Foto credits: theoverwhelmedbride

 

EN DAN... DE TROUWRINGEN ZELF

Koop je een trouwring bij Lucardi, dan wordt deze speciaal voor jou op maat gemaakt. Pas als je jouw ring bestelt, begint het smeden ervan. Hierdoor heb jij je eigen unieke ring. Daarnaast heeft Lucardi een snelle levertijd, want na twee weken is je ring al in huis! En de prijzen zijn nu wel héél voordelig, want bij aankoop van een paar trouwringen is de goedkoopste ring €49,99! Wil je meer inspiratie en ben je benieuwd naar de collectie? Vraag dan hier de gratis trouwringenbrochure aan en ontvang een leuk verrassingspakket voor jou en je verloofde! Kies de perfecte ringen uit voor jullie!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN