Bijzondere verhalen: Married at first sight

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 juni 2018

TROUWEN, MAAR NET EVEN ANDERS

Iedere bruiloft is uniek en achter alle bruidsparen schuilt een prachtig liefdesverhaal. In deze rubriek spraken we met vier bruiden, waarbij de organisatie van de bruiloft anders verliep dan normaal. In deze blog het verhaal van Patty, zij deed mee aan het programma Married at first sight, waarbij ze trouwde met iemand die ze nog nooit had gezien. Ze vertelt hoe dit was en wat hier allemaal bij kwam kijken.

bijzondere-verhalen

IN ALLE KOPPEN STOND GROOT DAT DE VONK TUSSEN JOU EN BRAM VANAF HET EERSTE MOMENT OVERSLOEG, WAS DAT OOK ECHT ZO?

Dat was direct zo, het voelde meteen goed voor ons allebei. Niet alleen tussen ons, maar ook onze families klikten erg snel met elkaar. Op de bruiloft waren we ook echt een en had je bijvoorbeeld niet dat aan de ene kant van de zaal alle familie en vrienden van Bram stonden en aan de andere kant die van mij.


JULLIE EERSTE KUS SAMEN WAS DIRECT DE BELANGRIJKE KUS NA HET JA-WOORD. HOE WAS DAT?

Zoals je eerder in de aflevering hebt kunnen zien houd ik graag zelf de 'touwtjes' in handen. Dus wilde ik hem ook graag een goeie kus geven en niet een kusje op de wang ofzo. En zo was het ijs ook meteen gebroken!

NIET ONGEMAKKELIJK?

Je staat natuurlijk al de hele dag stijf van de zenuwen, dus dat speelt wel mee. Ik was wel direct op mijn gemak bij hem, dus het was helemaal niet ongemakkelijk. We hielden elkaars hand ook de hele ceremonie vast, best raar als je elkaar nog nooit hebt gezien.


HAD JE VERWACHT AAN IEMAND ALS BRAM GEKOPPELD TE WORDEN?

Nee totaal niet! Ik had iemand verwacht met haar en dan staat daar ineens iemand met een kale kop voor je neus. De glinstering in zijn ogen en lieve lach trokken wel direct mijn aandacht.


HOE REAGEERDE JOUW FAMILIE OP JOUW DEELNAME?

Die vonden het direct dat het typisch iets voor mij was. Zij steunden mij volkomen en waren helemaal niet verbaasd dat ik aan zoiets zou meedoen. Mijn zusje en broertje hadden de liefde van hun leven al gevonden, dus voor mij was het ook tijd.

EN KAN JE DAT NU OOK VAN JEZELF ZEGGEN?

Ja!


JE BEGINT HELEMAAL TE STRALEN!

Ja, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat we echt ups en downs gehad hebben. Je wordt wel in het diepe gegooid samen. Ook is gebleken dat Bram en ik hele verschillende karakters hebben en daar moet je wel een weg in zien te vinden. Dat hebben we inmiddels gedaan, waardoor het nu onwijs goed gaat tussen ons.


HEB JE ZELF INBRENG GEHAD IN DE ORGANISATIE VAN DE BRUILOFT?

Heel veel! Ik had eerst ja gezegd tegen het programma, maar op een gegeven moment kreeg ik echt een zenuwinzinking, waardoor ik zei dat ik het niet meer wilde doen. Toen heb ik gebeld en besloten om ermee te stoppen. Het programma wilde dat absoluut niet en gaf mij een week bedenktijd. Vervolgens heb ik toch maar besloten dat ik het zou doen, mede omdat zij zieden dat ik alles zelf mocht bepalen. Vanaf dat moment ging ik los met een vriendinnetje om alles te bedenken!


HEEFT BRAM DAARIN OOK VOORKEUREN KUNNEN UITSPREKEN?

De bruid heeft meestal wel alles in handen en dat was eigenlijk bij ons ook zo haha. De programma makers deden alles in overleg met Bram, maar hij vond het allemaal wel prima. Alleen de ringen heeft hij uitgezocht.


WAS HIJ ER UITEINDELIJK OOK BLIJ MEE?

Absoluut. Ik had een hele grote wens dat hij in het donkerblauw zou trouwen en ondanks dat ik daar geen inbreng in had en hij dat niet wist, verscheen hij wel in het donkerblauw. Het was echt allemaal voorbestemd.


WAT VOND JE ZELF UITEINDELIJK VAN DE BRUILOFT?

Ik had het groter gewild. We mochten maar een maximum aantal gasten uitnodigen, namelijk overdag in totaal 40 en 's avonds in totaal 60. Hierdoor konden een aantal belangrijke vrienden en familieleden er niet bij zijn.


ZOUDEN JULLIE NOG GRAAG DE GELOFTES VERNIEUWEN?

Ja, dat willen we heel graag. We willen eerst kijken hoe het komende jaar gaat tussen ons. Dan willen we gaan samenwonen en gaan sparen om de geloftes opnieuw te doen. We willen namelijk dat al onze vrienden en vriendinnen er dan bij kunnen zijn. Voor nu was het perfect zoals het was.

bijzondere-verhalen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN