Bruidsboeket trends 2024!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 december 2023

Bruidsboeket trends 2024! Bij jouw droombruiloft hoort natuurlijk ook een prachtig bruidsboeket. In 2023 hebben we fantastische bruidsboeket trends gezien, 2024 is geen uitzondering! We nemen jullie mee in de bruidsboeket trends voor 2024.

bruidsboeket-trends-2024

De bruidsboeket trend van 2024: Monochroom bruidsboeket

Een bruidsboeket trend die we in 2024 veel gaan zien is een monochroom bruidsboeket. Een monochroom bruidsboeket bestaat uit bloemen van dezelfde kleuren familie. Hierdoor ontstaat er een elegant bruidsboeket. De kleuren van een monochroom bruidsboeket die we veel terug gaan zien zijn: roze, rood en wit.

Naast verschillende bloemen uit dezelfde kleurenfamilie in een bruidsboeket, zoals gipskruid in combinatie met witte ranonkels, kun je ook kiezen voor een bruidsboeket met één bloemsoort. Denk eens aan een bos prachtige roze pioenrozen!

bruidsboeket-trends-2024-7

Abrikoos: de bruidsboeket kleur!

De kleur van 2024: Abrikoos! Een prachtige oranje pasteltint die we veel terug gaan zien. Zo ook in de bruidsboeket trends 2024. Abrikoos is een frisse en levendige kleurtint die perfect past bij je bruiloft. Abrikoos is namelijk goed te combineren met andere zachte pasteltinten of lichte kleuren, maar past daarnaast ook perfect bij het groen in je bruidsboeket of bij witte tinten.

Voor een rustgevend bruidsboeket combineer je abrikooskleurige bloemen met groene eucalyptus takken en witte bloemen. Dit geeft een aardse tint aan je bruidsboeket en past perfect bij een dromerige en romantische bruiloft.

Wil je juist meer een fleurig boeket? Abrikoos is ook geweldig om te combineren met opvallende kleuren, denk hierbij aan gekleurde ranonkels of lelies.

bruidsboeket-trends-2024-3   bruidsboeket-trends-2024-2

© Daisy Janssen Fotografie & By Silke Thijssen Photography

Een weelderig bruidsboeket, de trend van het moment!

Een bruidsboeket trend die we al eerder hebben gezien, maar in 2024 ook weer terugkomt is een weelderig boeket! Gemaakt met prachtige planten en bloemen. Het is speels en uniek! Een weelderig boeket is een echte eyecatcher op je bruiloft. Het oogt wat nonchalant en er gelden geen regels voor de samenstelling van het boeket.

Houd je van wat drama? Dan is dit een perfect boeket voor jou!

bruidsboeket-trends-2024-4   bruidsboeket-trends-2024-5

© The Red Yarn

Gebruik eens alternatieve bloemen in je bruidsboeket

De laatste jaren zien we al steeds meer alternatieve bloemen in het bruidsboeket, zo ook bij bruidsboeket trends voor 2024.

Bloemen in een bruidsboeket geven een klassieke uitstraling en een romantische look en feel. Door alternatieve bloemen en kruiden in je bruidsboeket krijgt je bruidsboeket een unieke uitstraling. Kies eens vetplanten, muntblaadjes, citrus takken, veren of droogbloemen in je bruidsboeket. Hiermee ben je sowieso het stralende middelpunt!

bruidsboeket-trends-2024-6
© Liefs Angelique foto & videografie

 Doe ook inspiratie op met de blog: "Draaiboek voor je bruiloft: Zo maak je een draaiboek!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN