>

Bruidstaarten trends: Drip cakes 

Monic Arts
Monic Arts 30 mei 2017

Eerder deelde wij met jullie de Geode bruidstaartentrend, maar de trend van drip cakes is taking over the internet. 'Pinterest-proof ' dat zijn deze pareltjes van een bruidstaarten die recent steeds meer gespot worden. Wij snappen wel waarom, want deze taarten zijn echt absoluut stunning. 

drip

Zoals de naam al doet vermoeden, is de drip cake een taart waar 'druppels' vanaf lopen. Dit druppel-effect wordt gecreëerd door een vloeibare topping over de taart aan te brengen met een spuitzak of lepel. Wanneer dit over de randen geduwd wordt, vloeien de druppels langs de zijkanten van de taart. Deze druppels harden uit en een drip cake is ontstaan.  

Een pluspunt van deze drip cakes, ze zijn helemaal aan te sluiten bij jullie thema, stijl en smaak. Je kan de taart zo opvallend of juist clean maken als je wilt. Het grote voordeel ervan is dat je makkelijk kunt spelen met de kleuren. De keuze is eindeloos. Ga voor mooie naturel kleuren voor een rustige taart of pak uit met juist een kleurrijke 'drip'. 

Wij kunnen maar niet genoeg krijgen van deze prachtige kunstwerken. Daarom delen wij ons absolute favoriete drip cakes met jullie. Get inspired!

dripdripdrip2

drip4dri4

Afbeeldingen via Pinterest. 

 

Op zoek naar leveranciers die de allermooiste drip cake voor jullie klaar kan maken? Je vind ze op Trouwplannen. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Bruidstaarten trend drip cake: 4,6 / 5 gebaseerd op 8 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN