Covers Couture bruidsmode

Choorstraat 25-31 | 3511 KL | Utrecht | 030-2312567 | info@covers.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Alexandra

Covers Couture bruidsmode

 

Lieve aanstaande Bruid,

Van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Er is een spannende en drukke tijd voor je aangebroken. Van het zoeken naar de ideale trouwlocatie tot de lekkerste bruidstaart en natuurlijk het pronkstuk van de dag: jouw trouwjurk!

Zoeken naar je droomjurk is een erg persoonlijke en vaak emotionele gebeurtenis, die je het liefste deelt met de mensen die belangrijk voor je zijn. Wij van Covers Couture vinden het daarom elke keer weer een eer wanneer een bruid ons vraagt om haar te kleden voor haar grote dag. We doen daarom ons uiterste best om elke bruid te laten stralen, in de jurk die het beste bij haar past.

Met een uitgebreide collectie van wereldbekende topmerken, tot lokale talentvolle ontwerpers durven we met zekerheid te zeggen dat jouw droomjurk in onze zaak op je ligt te wachten. Ook dankzij de uiteenlopende prijsklasses die wij hanteren, kun je met elk budget bij ons terecht. Natuurlijk zorgen onze eigen coupeuses ervoor dat de gewenste jurk helemaal op maat gemaakt wordt. Dat scheelt een hoop stress en tijdverspilling. Onze accessoires maken het complete plaatje af.

Maak een pasafspraak om door onze collectie te lopen met een ervaren en persoonlijke styliste. Je vindt ons in de gezellige Utrechtse binnenstad, onder de rook van de karakteristieke Domtoren. Neem gerust je moeder en schoonmoeder mee, want ook voor hen hebben we mooie, feestelijke outfits in huis.

We hopen je snel in onze bruidszaak te begroeten!

Alexandra Covers & het Covers-team

Wat vinden anderen van Covers Couture bruidsmode?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4
Klant is koning: 5
Covers Couture: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
31-05-2016
Steffany van der Hout schrijft het volgende:
Op internet heb ik mij als eerste georienteerd, waarna ik al snel door had dat ik bij Covers Couture op het juiste adres was, maar je weet natuurlijk nooit hoe de ervaring vervolgens gaat zijn. Na goede verhalen over Covers en mindere verhalen over andere bruidszaken was ik nog meer overtuigd en ben ik naar de Love & Marriage beurs gegaan voor een eerste ervaring. Hier werd ik heel goed geholpen, merkte je al dat er goede meiden werkte die precies al in jouw zagen wat er bij je paste en was mijn eerste ervaring al erg goed. En in de winkel met mijn eerste echte afspraak hebben zij dit meer dan waar gemaakt.
- Ik ben bij geen enkel andere bruidsmode zaak geweest, waardoor ik natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal heb, maar ik zou willen zeggen ga zo door. Stefanie is echt een super fijne specialist (aanrader), die niet alleen maar zegt wat je wilt horen, maar ook nog eens wilt dat jij er fantastisch uit ziet!
+ De klantvriendelijkheid, maar ook echt het inzicht in de klanten. Direct al aan jou als persoon zien wat er bij je past. En wat ik heel fijn vond is dat ze je niets aan proberen te smeren. Ze laten je heel vrij, in je schoenkeuze en lingeriekeuze. Dit heb ik als enorm prettig ervaren.


Wij verkopen o.a.:

Affezione
Jesus Peiro
Ladybird
Herve Paris
Sincerity
Maggie Sottero
Olvi's


Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN