De leukste outfits voor jouw (volwassen) bruidsmeisjes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 april 2016

Heb jij je vriendinnen gevraagd om jouw bruidsmeisjes te zijn? Of ben je dat nog van plan? Super leuk! Het is misschien een beetje Amerikaans, maar ook in Nederland zien we het steeds vaker. Volwassen bruidsmeisjes in dezelfde (kleur) outfits. Om je wat inspiratie te geven hebben wij de leukste outfits op een rij gezet.

 

Voor in de ochtend.

Het is super leuk om op de dag van de bruiloft met jouw vriendinnen bij jouw (ouderlijk) huis te verzamelen. Jij wordt natuurlijk mooi gemaakt door de visagiste en kapper, maar je vriendinnen kunnen ondertussen zichzelf klaarmaken. Lekker tutten met elkaar! Super leuk (ook voor de foto’s) als de outfits dan matchen.

kimono Weddingdeco

Kimono: Weddingdeco.nl

 

Super voor een zomerse bruiloft! Deze kimono’s hebben een elegante bloemenprint in aquarel. Ze zijn in meerdere kleuren beschikbaar: draag dezelfde kimono als je bruidsmeisjes, maar in een contrasterende kleur! Stop hem na het klaarmaken meteen in je koffer voor je honeymoon! De kimono’s zijn gepersonaliseerd en in de prijs zit het borduren van de namen of bijvoorbeeld ‘bridesmaids’ inbegrepen.

 kimono Hunkemoller

Sexyness! Deze kimono is super chic, maar toch sexy door de semi-transparante stof. Afgewerkt met lichtroze details, wat hem een super

 

The big day!

Na het klaarmaken wordt er natuurlijk omgekleed. Check hier de leukste jurken en jumpsuits voor je bruidsmeisjes die nu in de winkels liggen.

 

Geel - oranje

Jurk H&MJurk Forever21Jurk Forever21Jurk Forever21

 

Groen - Blauw

jurk ZaraJurk Forever21Jurk Forever21Jurk Forever21Jurk Forever21

 

Roze - rood

Jurk Forever21Jurk H&MJurk H&MJurk H&Mjurk ZaraJurk H&M

 

 

Nude

 

Jumpsuit H&M

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN