Jullie speciale dag in een fotoboek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 december 2016

Creëer een beeldende herinnering van de speciale dag met een fotoboek

De speciale dag zit er alweer op, en wát hebben jullie genoten. Hoewel de dag natuurlijk nog vers in het geheugen van iedereen staat, naderen de wittebroodsweken nu toch echt het einde. Maar niet getreurd: met een verzameling van de mooiste trouwfoto’s in een fotoboek, creëer je een beeldende herinneringen van je trouwdag. Hieronder volgen een paar tips hoe je het mooiste fotoboek kunt maken.

Het fotoalbum


Kies een thema

Waar het bij een normaal fotoboek leuk is om verschillende thema’s te gebruiken, is het bij een trouwfotoboek beter om één lijn te trekken. Kies met name voor zachte kleuren, zoals bijvoorbeeld pasteltinten. Maar doe dit alleen wanneer het past bij het thema dat doorgevoerd werd op je trouwdag. Zat in het thema van de trouwdag mintgroen? Dan is het natuurlijk het mooiste om deze kleur door te voeren in het fotoboek.

Selecteren doe je niet alleen

Met de foto’s van de trouwfotograaf en van alle aanwezigen, is natuurlijk een behoorlijke berg ontstaan. Tijd om erin te duiken en een selectie te maken van de leukste en mooiste foto’s. Maar dit is natuurlijk geen klusje voor alleen jou en je partner. Nee, dit is een klusje waarvoor je echte vakmensen nodig hebt. En dan hebben we het natuurlijk over de mensen die het meest dichtbij jou stonden op de trouwdag. Dus zet de wijn, toastjes én tissues vast klaar: selecteren maar!

Het fotoalbum

 

Structuur in het fotoboek

Na een gezellig selectietraject is het tijd om de foto’s echt toe te voegen aan het fotoboek. En een beetje structuur aanbrengen, kan in dit geval zeker geen kwaad. Maak bijvoorbeeld een selectie van een aantal activiteiten. Denk hierbij aan wat vooraf ging aan de bruiloft, zoals haar en make-up doen en een zenuwachtige bruidegom. Maar denk ook aan een eventueel diner, de plechtigheid en natuurlijk het feest. Geef elke activiteit een andere kleur, die past bij het thema.

Creëer jaloersmakende blikken

Wellicht de meest belangrijke tip van het rijtje: maak iedereen jaloers met de foto’s van jouw bijzondere dag. Schreeuw het van de daken en laat het boek rondgaan op elke gelegenheid die zich aandient. Heb je binnenkort een verjaardag? Voel je dan vooral niet bezwaard om het fotoboek rond te laten gaan. Het is tenslotte jouw beeldende herinnering van je mooie dag, en dat mag je best met iedereen delen!

Het fotoalbum

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN