De moeder van de bruid

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 oktober 2018

Moeders staan er nu eenmaal om bekend dat zij vaak erg bezorgd zijn naar hun dochters toe. Als moeder van de bruid wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes goed is geregeld zodat jouw dochter de mooiste dag van haar leven zal beleven. Toch is het belangrijk om samen met jouw moeder een aantal dingen van te voren af te spreken. In deze blog vertellen wij je meer daarover.


HULP VAN JE MOEDER

Sommige dochters waarderen de hulp van hun moeder heel erg, andere regelen liever dingen samen met vriendinnen of met hun weddingplanner. Het is belangrijk om van te voren samen met je moeder af te spreken waar jij haar hulp graag bij kan gebruiken maar ook waar niet. Wat je bijvoorbeeld wel samen met je moeder kan doen is het uitzoeken van je trouwjurk. Dit is een mooi moment wat je samen met je vrouwlijke dierbaren deelt en daar is jouw moeder dan natuurlijk ook onderdeel van. Een prachtig moment dus om samen met jouw moeder te beleven.

moeder
Foto credits: vuephotographyonline


RELAXEN

De periode waarin jullie bezig zijn met het voorbereiden van de bruiloft is een drukke periode. Dan is het toch heerlijk om af en toe even lekker een relax dagje te nemen. Neem dan vooral je moeder mee, dat vindt ze vast heerlijk!

 

AANKLEDEN

Een moment op de dag van de bruiloft waar jouw moeder waarschijnlijk heel graag bij zal willen zijn is bij het aantrekken van de jurk. Dit is weer een mooi momentje samen, net zoals het uitzoeken van de jurk. Je moeder kan je helpen met de ritssluiting van je jurk, zij zal stralen wanneer zij haar kleine meisje helemaal klaar ziet voor deze prachtige dag.


moederFoto credits: Pinterest


OFWD

Helpt jouw moeder je met de voorbereidingen van jullie bruiloft? Kom dan gezellig samen met jouw moeder naar ons toffe trouwevent One Fine Wedding Day om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN