De mooiste strandjurken voor zomerbruiden

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 februari 2019

Essense-of-Australia
Essense of Australia Style D2326

Essense-of-Australia
Essense of Australia Style D2292

Een strandbruiloft plannen? Of je ceremonie nu aan zee plaatsvindt, of als je gewoon heel erg van de zee en het strand houd. Deze designer bruidsjurken van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana staan klaar om te vertrekken naar waar je trouwdag je ook brengt!

Essense-of-Australia

Essense-of-Australia
Stella York Style 6717

Er moeiteloos uit zien maar jezelf toch helemaal koninklijk voelen? Decadente kralen en kant creëren een prachtig, koninklijk effect langs het lijfje van de Stella York Style 6717. De mooie details op de rug met kralen vormt de echte eye-catcher van deze jurk. En met een zachte crêpe chiffon rok die over het zandstrand zal zweven is deze jurk het beste voor strandbruiden die alles willen!


Essense-of-Australia
Essense of Australia Style D2523

Essense-of-Australia
Martina Liana Style 1031

Ben je een zorgeloze geest die van nature wild is? Deze gewaagde bohemianstijl zal zeker jouw beach-geïnspireerde vibes laten zien! Je natuurlijke romance zie je terug in de subtiele maar gedurfde details op het lijfje, gecombineerd met zachte bloemen die verdeelt zijn over de rokken van Frans tulle  (Essense of Australia Style D2523) of Parijse zijden chiffon (Martina Liana Style 1031).


Essense-of-Australia
Essense of Australia Style D2467

Essense-of-Australia
Stella York Style 6642

Niets zegt meer dan 'op het strand geïnspireerd' als een open rug! Vang wat zonlicht terwijl je "Ja" zegt met deze veelzijdige silhouetten. Essense of Australia Style D2467 heeft een sexy schede en een speelse sluiting aan de achterkant, met botanische kanten patronen door de hele jurk om een echt bohemian gevoel te creëren. Voor een meer prinsessenlook heeft Stella York Style 6642 elegante kanten applicaties die speels over de Franse tule rok vallen en gaan verder op de hoge halter halslijn. Aangevuld met de volledig moderne vormgeving van de achterkant, zorgt deze knaller ervoor dat je het strand bezit.

Klaar om je op het strand geïnspireerde droomjurk te vinden? Ga vandaag nog naar de Stella York, Essense of Australia en Martina Liana store locators om een lijst met winkels bij jou in de buurt te zien!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN