Een droomauto om in te trouwen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 juli 2022

Waar een vrouw misschien wat eerder aan de trouwjurk, trouwringen of trouwlocatie denkt, hebben de meeste mannen al eerder nagedacht over de trouwauto. Veel mannen hebben een droomauto in hun gedachten waarvan ze denken: ‘Dit wordt de trouwauto op onze trouwdag’. Zijn jullie toe aan een beetje inspiratie voor een trouwauto of weet je niet waar te beginnen met een trouwauto huren? Laat je dan inspireren met deze blog!

een-droomauto-om-in-te-trouwen-witte-fiat-500-italiaanse-bruiloft-trouwauto

Waarom een trouwauto?

Een trouwauto is natuurlijk niet verplicht, maar voor vele wel een prachtige aanvulling op de bruiloft. Je wilt toch ook niet verregent of bezweet aankomen op de dag waar jullie in de belangstelling staan? trouwvervoer dat goed is geregeld zal veel zorgen uit handen nemen op de bruiloft, denk hierbij aan een trouwauto met chauffeur. Jullie zullen droog en op tijd aankomen op de juiste locatie en je hoeft niemand in de familie of vriendengroep aan te kijken of die willen rijden.

een-droomauto-om-in-te-trouwen-witte-oldtimer-trouwauto

Blikjes achter de trouwauto

Ken je de klassieke blikjes achter de trouwauto? De karakteristieke rammelende blikjes achter een klassieke trouwauto is een langzaam uitstervende traditie. Blikjes achter een trouwauto zouden boze geesten afschrikken door het kletterende geluid. Tegenwoordig zie je de blikjes achter de trouwauto niet veel meer, maar dit is vaak ook niet meer nodig met de gave geluiden van de auto’s van tegenwoordig.

Een klassieke of een sportieve trouwauto huren?

Exclusief trouwvervoer is natuurlijk een pareltje om mee aan te komen als bruidspaar. Een oldtimer huren voor een dag is perfect voor een trouwdag. Met een klassieke trouwauto huren kun je bijvoorbeeld denken aan de Volkswagen Kever, een Volkswagenbusje of een oude Porsche Speedster. Tegenwoordig is er meer voorkeur voor de sportieve trouwauto, het trouwvervoer dat aardig luxueus is. Met een sportieve trouwauto kun je denken aan een Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, Audi, Tesla en zo kunnen we nog een eindeloze lijst sportieve trouwauto’s benoemen.

een-droomauto-om-in-te-trouwen-zwarte-oldtimer-trouwauto

een-droomauto-om-in-te-trouwen-witte-tesla-sportauto-trouwauto

Voor onze eigen bruiloft kozen wij voor een beige, vintage Volkswagenbusje. Niet zo gek, want Mike is helemaal dol op Volkswagenbusjes. En dit was natuurlijk de perfecte kans om een Volkswagenbusje te huren én om hier ook zelf in te mogen rijden. Dit was voor hem een droom die uit kwam!

een-droomauto-om-in-te-trouwen-volkswagen-busje-beige-trouwauto
© First Days of Summer

Trouwvervoer keuzestress

Kun je nu helemaal geen keuze meer maken tussen alle trouwauto’s? Trouwplannen.nl biedt een lijst landelijke en regionale trouwauto leveranciers, zodat er keuze genoeg is en je altijd een betrouwbare trouwauto kunt huren voor jullie bruiloft!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN