de nieuwe wedding planner

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 april 2019

Ben jij ten huwelijk gevraagd of heb je al langer trouwplannen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijd om alles op een rijtje te zetten en de stress rond de planning van je bruiloft tot een minimum te beperken met de nieuwe Nederlandstalige Wedding Planner. Deze planner is onmisbaar voor iedereen die een bruiloft organiseert.

De Wedding Planner is een stijlvolle en gestructureerde planner. De begroting, de ceremonie, de kleding, het feest, de gasten, fotografie, de huwelijksreis, het komt allemaal aan bod. De planner is compleet, maar flexibel genoeg om aan te passen aan ieders persoonlijke behoeften. Want zelfs voor een relatief kleine bruiloft moet van alles worden georganiseerd en zonder goede planning kan het lastig zijn om te onthouden welke afspraken je hebt gemaakt of welke offerte het voordeligst was. De tientallen checklists en enorme ruimte voor notities en inspiratie zorgt ervoor dat alles tijdens de bruiloft soepel verloopt. Daarnaast is het na afloop een persoonlijk aandenken aan dé grote dag!

Vul de planner in en zie al je ideeën en inspiraties langzaam veranderen in jouw droombruiloft. Het is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen aan een vriend(in) die gaat trouwen!

wedding-planner

wedding-planner

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN