De trouwjurk van je dromen nog niet gevonden? Dit is de oorzaak!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 april 2021

Ben jij al dagen, weken of misschien zelfs maanden aan het zoeken naar dé perfecte trouwjurk die aan al je eisen en wensen voldoet? Maar kom je bij iedere jurk helaas weer tot de conclusie dat het hem net niet is? Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend. Voor de bruid is de trouwjurk één van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft, dus het is goed voor te stellen dat je met niets anders genoegen wilt nemen, dan de jurk van je dromen! En laat dat nu net de oorzaak zijn van het probleem dat je de perfecte trouwjurk nog niet hebt kunnen vinden. Wat we hier precies mee bedoelen? Dat leggen we je graag uit!

Alberto Axu trouwjurken zeemeermin
© Alberto Axu

JA ECHT, JOUW PERFECTE TROUWJURK BESTAAT WEL DEGELIJK!

Een veel gemaakte fout bij het online zoeken en/of fysiek passen van trouwjurken is dat vrouwen na de zoveelste teleurstelling denken dat hun perfecte trouwjurk simpelweg niet bestaat. En dat ze daarom genoegen moeten nemen met een jurk ‘die er zo veel mogelijk bij in de buurt komt’. Dit laatste is precies wat je juist niet moet doen! Hoe lang de zoektocht uiteindelijk ook gaat duren, iedere vrouw verdient dé perfecte trouwjurk. Bij de een duurt dit proces iets langer dan de ander, maar dat is het achteraf allemaal waard.

Alberto Axu trouwjurk 1   Alberto Axu trouwjurk 2

© Alberto Axu

Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer je na maanden zoeken nog steeds niet de jurk van je dromen hebt gevonden. En daarom kunnen we het ons goed voorstellen dat je nu eindelijk wel wil weten wat daar dan de oorzaak van is. In plaats van te zoeken naar de jurk van je dromen, moet je op zoek gaan naar de jurk waar je niet van dúrft te dromen!

Alberto Axu trouwjurk 3   Alberto Axu trouwjurk 4

© Alberto Axu

DE TROUWJURK WAARVAN JE NIET DÚRFT TE DROMEN!

De fout die je waarschijnlijk hebt gemaakt, is dat je je te veel blindstaart op één specifieke soort jurk die je altijd al mooi hebt gevonden. Dit kan een jurk zijn met veel kant, of een jurk met bijvoorbeeld een specifiek model zoals een A-lijn jurk of een zeemeerminnenjurk. Omdat je vanaf nu niet meer op zoek bent naar je droomjurk, maar naar de jurk waarvan je niet durft te dromen, kun je deze wensen en eisen loslaten. Probeer eens een ander model jurk, kijk eens naar een andere kleur wit, of pas eens een jurk zonder kant.

Alberto Axu trouwjurk 5   Alberto Axu trouwjurk 6

© Alberto Axu

Het effect dat je graag wilt creëren is dat je jezelf op je allermooist voelt. Je wilt worden weggeblazen, en dat kan alleen met een jurk die helemaal perfect is. Je kunt zelf wel een idee hebben van wat jouw definitie is van de perfecte trouwjurk, maar misschien ken je jezelf wel helemaal niet zo goed als je denkt. Ga eens experimenteren, stap uit je comfort zone en kies voor een jurk die misschien niet direct jouw naam roept, maar die je wel heel erg aanspreekt. De beste manier om jezelf (positief) te verrassen is door eens een andere afslag te nemen op de route die je tot dusver hebt genomen. Grote kans dat je dan straks op het altaar staat in dé trouwjurk die al je dromen overtreft!


Alberto Axu trouwjurk 7
© Alberto Axu

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN