De perfecte tafeldecoratie voor jullie bruiloft: Laat je inspireren!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 september 2023

Tijdens je bruiloft wil je natuurlijk dat alles perfect tot in de puntjes geregeld is. Je droomt namelijk van die prachtige dag. Hierbij hoort dan uiteraard ook een prachtig diner met de mooiste tafeldecoratie. Je wilt tenslotte dat je diner feilloos aansluit bij jullie persoonlijkheid en jullie ceremonie. In deze blog geven we je een aantal tips en inspiratie voor de perfecte tafeldecoratie voor jullie droombruiloft!

tafeldecoratie-bruiloft1

Thema voor je bruiloft

Bedenk van tevoren wat het thema van jullie bruiloft wordt. Zorg ervoor dat de tafeldecoratie aansluit bij het thema van jullie bruiloft. Wat maakt jullie bruiloft bijzonder en persoonlijk? Trouw je op het strand?  Denk dan eens om schelpen als tafeldecoratie op je bruiloft te gebruiken. Maak je overal gebruik van je favoriete bloemen? Plaats deze bloemen dan ook op jullie diner tafel. Heb je net als Amy & Mike een landen thema, zoals Italië, kijk dan eens naar typische decoratie en bloemen of planten uit dat land.

Bloemen als tafeldecoratie op je bruiloft

Bloemen als tafeldecoratie doen het altijd goed! Bloemen zien er rijkelijk uit en geven ontzettend veel sfeer! Kies als basis voor een rustigere bloem, zoals bijvoorbeeld gipskruid, en maak het af met de tofste en bijzondere bloemen. Wil je niet te veel verse bloemen? Combineer verse bloemen dan ook met groene takken zoals eucalyptus of gedroogde bloemen en pampasgras.

tafeldecoratie-bruiloft2

DIY tafeldecoratie voor je bruiloft

Tafeldecoratie voor je bruiloft hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan al heel makkelijk zelf je tafeldecoratie in elkaar knutselen en zelf maken. Maak zelf naamkaartjes door op schelpen of schijfjes hout te schrijven.

tafeldecoratie-bruiloft3   tafeldecoratie-bruiloft4

© Jitske Seckel & Daisy Janssen

Romantische tafeldecoratie voor je bruiloft

Jullie bruiloft is waarschijnlijk een van de meest romantische dagen uit jullie leven. Zorg dan ook zeker dat je die romantiek tijdens jullie diner nog steeds voelt! Zo creëer je met mooie kaarsen of kleine lampjes en mooie sfeer op tafel. En wat dacht je van een aantal kleine discoballen op tafel met daaromheen droogbloemen! De discoballen zullen het licht van de kaarsen of lampjes mooi reflecteren en een prachtige lichtruimte creëren.

tafeldecoratie-bruiloft6

Kleur bij je tafeldecoratie 

Wees zeker niet bang om kleur te gebruiken voor je tafeldecoratie. Tegenwoordig hoeven bruiloften zeker niet alleen wit te zijn! Bruiloften zijn steeds speelser en uitbundiger. Kleur speelt hierbij een grote rol. Kies eens voor een terracottakleurige tafelloper in combinatie met lichte bloemen. Of kies zelfs donkerblauwe kaarsen in gouden kandelaars, op en top chique!

The choice is yours!

Doe vooral waar jullie je goed bij voelen en wat echt bij jullie past! Als je tafeldecoratie persoonlijk is, zal het extra speciaal zijn! Wil je leuke foto’s gebruiken voor je tafeldecoratie voor je bruiloft, doe dat dan ook zeker!

tafeldecoratie-bruiloft5

Doe ook inspiratie op met de blog: "De leukste DIY's voor je bruiloft: Wij zetten ze op een rijtje!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN