Gasten vermaken op de bruiloft

Monic Arts
Monic Arts 8 maart 2017

Jullie bruiloft wordt natuurlijk een super toffe dag, ongeacht de dagplanning! Het maken van de dagplanning is nog een hele klus opzich, want wat doe je bijvoorbeeld tussen de ceremonie en het diner? En wanneer laten jullie de fotoreportage maken? In een eerdere blog deelden wij met jullie de voor- en nadelen van het houden van je fotoreportage na de ceremonie. Een groot nadeel hiervan was dat je de gasten alleen moest laten en er wel voor moest zorgen dat deze vermaakt werden.

Vandaag geven wij jullie wat leuke tips en ideeën om de gasten in deze tijd bezig te houden! Zo kunnen jullie ongestoord genieten van de fotoshoot en hebben de gasten alsnog een supertoffe middag. Een win-win situatie!

Games

Games

Wie houdt er nou niet van spelletjes?! Spelletjes zorgen voor sfeer en gezelligheid én zijn een perfecte manier om de gasten bezig te houden op de bruiloft. Daarnaast zijn er ook nog eens ongelofelijke veel verschillende spelletjes om te spelen, voor iedereen zit er wel iets tussen. Een ander groot voordeel van het spelen van spelletjes is dat iedereen gedwongen is om contact met elkaar te leggen. Zo krijg je geen scheiding tussen twee familie's of bijvoorbeeld vriendengroepen, maar zal iedereen samen bezig zijn. Dit zal de sfeer ongetwijfeld goed doen!

Hieronder enkele voorbeelden van toffe spellen om te spelen op de bruiloft.

Games weddinggames

Games

Games for men

Zie je de mannen nog niet ring gooien of skippy ballen? Geen probleem! Geef de mannen hun eigen spel door bijvoorbeeld een tafelvoetbal neer te zetten of beerpong te spelen. Leuk en makkelijk!

Gaes

Games

Games for kids

Natuurlijk kunnen de kinderen ook gewoon mee spelen met de volwassenspelletjes (uitgezonderd van beerpong!!) Maar voor de kids kunnen natuurlijk ook aparte spellen gedaan worden. Het grote voordeel van de kinderen is dat ze altijd snel tevreden zullen zijn. Geef ze een kleurboek en wat stiften en ze zullen zich vermaken. 

Wedding games

Wat nog leuk is, geef de kids allemaal een eigen zakje met tekenspulletjes! Makkelijk, maar de kinderen zullen het ongetwijfeld leuk vinden! 

Games

Moeilijke vragen en adviezen

Zijn de actieve spellen toch niet echt iets voor jullie? Je kan ook gaan voor iets minder actief door bijvoorbeeld een quiz te houden over het bruidspaar of de mogelijkheid te geven om leuke ideeën voor dates te bedenken!

quiz

Photo booth

Tot slot nog een hele leuke manier om de gasten te vermaken is door middel van een Photo booth. Super leuk om te doen, maar ook nog eens heel leuk als aandenken! Als bruidspaar kan je lekker nagenieten van alle gekke foto's die de bruiloftgasten hebben laten maken!

 

Fotobooth

Op zoek naar een leuke photo booth? Wij hebben de allertofste bij ons op de website staan!

Bron afbeeldingen: Pinterest 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 24 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN