Inspiratie decoratie stoelen bruiloft 

Monic Arts
Monic Arts 23 februari 2017

Er zijn zovéél toffe mogelijkheden om jullie stoelen aan te kleden. Decoratie aan de stoelen zorgt voor een romantische uitstraling. Het leuke ervan is dat je kan kiezen voor een subtiele bloem maar ook volledig uit kan pakken met bijvoorbeeld een quote aan de stoel. 

Weg met de saaie stoelen, vandaag vind je volop inspiratie voor toffe, aangeklede stoelen! 

Linten

Een makkelijke manier om de stoel de decoreren is met linten. Een voordeel is dat je met linten alle kanten op kan. Ga voor lichte, witte linten voor een rustige uitstraling of pak volledig uit met gekleurde linten. Alles kan! 

Linten stoel

Doeken

De stoelen toch nog een beetje saai met linten? Kies voor een doek! Met doeken kan je de hele stoel bekleden waardoor je bijna niks meer terug ziet van de stoel. Ook hierbij is er weer volop keuze uit kleuren en manieren om het doek om de stoel te doen. 

Doeken stoel bruiloft

 

Bloemen

Geef de stoelen een super romantische touch door er bloemen aan of op te hangen. Bloemen aan de stoel staat super sfeervol! Ook hier, speel met kleur! Combineer bijvoorbeeld witte kleuren met de kleur van jullie bruiloft. 

Bloemen stoel

 

Bordjes 

Meer van de woorden? Ga voor bordjes met een woord erop! Een voor de hand liggende is natuurlijk bruid en bruidegom. Maar hoe tof is het om jullie persoonlijke woorden te kiezen! Een hele leuke is ook pilot en co-pilot! 

woord

woord stoel

Quotes

Een woord niet genoeg voor  jullie? Waarom niet gewoon een hele quote! Wie weet is er wel een quote die jullie vaak gebruiken of tegen elkaar zeggen. Hoe leuk en persoonlijk is het om deze achterop jullie stoelen te hangen! Ook nog eens super tof voor de foto's! 

Quotes

Reserveren

Natuurlijk moeten de belangrijkste mensen in je leven vooraan zitten bij de bruiloft! Om de stoelen voor deze personen te reserveren kan je een leuk kaartje op de stoel zetten of eraan hangen. Zo weten de andere bruiloftgasten dat deze plekker gereserveerd zijn en kunnen bijvoorbeeld je ouders makkelijk hun plek vinden! 

Gereserveerd bruiloft

Overleden personen

Helaas kan niet iedereen die je graag gewild had bij de bruiloft aanwezig zijn. Een mooi gebaar naar de overleden personen die je wel op de bruiloft had willen hebben is het reserveren van een stoel voor deze personen. Op deze manier zullen ze er toch een beetje bij zijn. 

stoel overleden persoon bruiloft

 

Opzoek naar nog meer manieren om jullie bruiloft te decoreren? Wij hebben de leukste leveranciers voor decoratie op onze website!

 

Afbeeldingen verkregen via Pinterest. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN