Inspiratie decoratie stoelen bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 april 2024

Stoel decoratie voor jullie bruiloft. Er zijn zovéél toffe mogelijkheden om jullie stoelen aan te kleden. Decoratie aan de stoelen zorgt voor een romantische uitstraling. Het leuke ervan is dat je kan kiezen voor een subtiele bloem maar ook volledig uit kan pakken met bijvoorbeeld een quote aan de stoel. Weg met de saaie stoelen, vandaag vind je volop inspiratie voor toffe, aangeklede stoelen! Laat je inspireren in deze blog!

stoel-decoratie-bruiloft-1

Speelse stoel decoratie: Linten

Een makkelijke manier om de stoel de decoreren is met linten. Een voordeel is dat je met linten alle kanten op kan. Ga voor lichte, witte linten voor een rustige uitstraling of pak volledig uit met gekleurde linten. Alles kan! Linten zorgen ervoor dat de stoel decoratie meteen een speels effect krijgt. 

Doeken, een zwierige stoel decoratie voor je bruiloft

Liever een zwierige stoel decoratie op jullie bruiloft? Kies voor een doek! Met doeken kan je de hele stoel bekleden waardoor je bijna niks meer terugziet van de stoel. Ook hierbij is er weer volop keuze uit kleuren en manieren om het doek om de stoel te doen.

stoel-decoratie-bruiloft-5

Bloemen, romantiek ten top!

Geef de stoel decoratie voor je bruiloft een superromantische touch door er bloemen aan of op te hangen. Bloemen aan de stoel staat super sfeervol! Ook hier, speel met kleur! Combineer bijvoorbeeld witte kleuren met de kleur van jullie bruiloft.

stoel-decoratie-bruiloft-2

Stoel decoratie: Bordjes

Meer van de woorden? Ga voor bordjes met een woord erop! Een voor de hand liggende is natuurlijk bruid en bruidegom. Maar hoe tof is het om jullie persoonlijke woorden te kiezen! Een hele leuke is ook pilot en co-pilot!

stoel-decoratie-bruiloft-3   stoel-decoratie-bruiloft-4

Quotes op je stoel decoratie

Een woord niet genoeg voor jullie? Waarom niet gewoon een hele quote! Wie weet is er wel een quote die jullie vaak gebruiken of tegen elkaar zeggen. Hoe leuk en persoonlijk is het om deze achterop jullie stoelen te hangen! Ook nog eens supertof voor de foto's!

Reserveren

Natuurlijk moeten de belangrijkste mensen in je leven vooraan zitten bij de bruiloft! Om de stoelen voor deze personen te reserveren kan je een leuk kaartje op de stoel zetten of eraan hangen. Zo weten de andere bruiloftgasten dat deze plekker gereserveerd zijn en kunnen bijvoorbeeld je ouders makkelijk hun plek vinden!

stoel-decoratie-bruiloft-8

Doe ook inspiratie op met de blog: "Trouwetiquette: hoe hoort het eigenlijk?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN