Ixxi Your Wedding - Gift Box

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 december 2018

Op de redactie kregen wij onlangs een Ixxi Your Wedding - Gift Box toe gestuurd om uit te proberen, en wij zijn laaiend enthousiast! In de Gift Box vind je een unieke waarde voucher waarmee wij onze meest bijzondere foto’s van het Trouwplannen Magazine hebben besteld als IXXI fotocollage. De kaartjes van 10 x 10 cm zijn snel verwisselbaar en ideaal om je mooiste snap-shots & smartphone foto’s te laten zien. Het uploaden en bestellen van de foto’s ging erg makkelijk en binnen 3 werkdagen hadden wij de foto’s al binnen.

En toen begon het feestje om de collage in elkaar te zetten. De Gift Box bevat zes dubbelzijdige themakaartjes. Denk aan leuke quotes, patronen en illustraties. Deze themakaartjes hebben wij gemixt met onze eigen foto’s.

ixxi

We hebben eerst het demo filmpje bekeken op de website en zijn toen aan de slag gegaan. Het bevestigen van de foto’s ging heel erg makkelijk met de bijgeleverde clicktool. En we waren binnen no-time ermee klaar.

ixxi

De IXXI collage is gemakkelijk te verwisselen en aan te vullen met nieuwe momenten. Zo blijft de IXXI collage altijd up-to-date. Je kunt kiezen uit drie waarde vouchers met vaste formaten namelijk: 12, 48 of 96 kaartjes.

ixxi

De Ixxi collage heeft een mooi plekje bij ons op de redactie gekregen.

En nu mogen wij van Ixxi maar liefst 3 Ixxi Your Wedding - Gift Box met 48 kaartjes (t.w.v. €49,95) weg geven. Wat moet je hier voor doen om kans te maken? Like Ixxi en Trouwplannen en laat in de comments weten waarom jij de Ixxi Your Wedding - Gift Box graag wil winnen. Maandag 10 december maken we de prijswinnaar bekend.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN