Je bruiloft begint bij de uitnodigingen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 oktober 2022

Vaak gaan er maanden, misschien wel jaren, voorbereiding vooraf aan een bruiloft. Het bedenken van wat jullie voor ogen hebben, het vinden van de perfecte locatie en outfit en natuurlijk het kiezen van een prachtige trouwuitnodiging. Jullie bruiloft begint eigenlijk al bij het versturen van de trouwkaarten! Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten begint de voorpret wanneer de uitnodiging op de mat valt.

trouwkaart-diy-kaart-je-bruiloft-begint-bij-de-uitnodigingen-koningkaart
© Koningkaart.nl

De perfecte trouwkaart vinden

Een bruiloft is een viering van jullie liefde voor elkaar. Hoe jullie dit willen vieren is ontzettend persoonlijk. Je kunt dus het beste kiezen voor een trouwuitnodiging die perfect aansluit bij jullie dag. Vieren jullie het klein en minimalistisch of gaan jullie voor groots en uitbundig? Hebben jullie een kleurenpalet gekozen en waarmee wordt de trouwlocatie versierd? Al deze details dragen bij aan de sfeer van de dag. Zoek een trouwkaart uit die bij jullie en jullie trouwerij past, zo krijg je uiteindelijk een prachtig geheel!

Save the date: wij gaan trouwen!

Voordat het tijd is om de uitnodigingen op de bus te doen, kun je eerst nog een mooie save the date kaart versturen. Laat al jullie gasten ver van tevoren weten dat jullie speciale dag eraan komt, zo kan iedereen jullie datum alvast noteren. Je wilt natuurlijk dat alle vrienden en familie aanwezig kunnen zijn bij dit hoogtepunt! In onze uitgebreide collectie save the date kaarten vind je ontwerpen in bijzondere vormen, fotokaarten, foliedruk ontwerpen en meer. Welke is jouw favoriet?

save-the-date-kaart-je-bruiloft-begint-bij-de-uitnodigingen-koningkaart
© Koningkaart.nl

Sprankelende trouwuitnodigingen met foliedruk

Voor een echte feestelijke kaart kunnen jullie gaan voor een exemplaar met foliedruk. Deze bijzondere druktechniek zorgt voor een glimmend laagje folie op het papier in goud, zilver, koper, roségoud of zwart. Laat jullie namen of initialen drukken in gouden, sierlijke letters of ga voor een uitnodiging met koperfolie spetters. Welke foliekleur je ook kiest, met een trouwkaart met folie verstuur je sowieso een luxe en chique uitnodiging!

trouwkaarten-foliedruksave-je-bruiloft-begint-bij-de-uitnodigingen-koningkaart
© Koningkaart.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN