Het Luizterverhaal van Ron en Petra

Monic Arts
Monic Arts 3 maart 2017

Een sprookjesbruiloft in eigen tuin

Luizter

Op 2 september 2016 was Strijen compleet in de ban van het sprookjeshuwelijk van Ron en Petra. De tuin van de ouders van Petra was omgebouwd tot een scène uit een film, compleet met prieel, rozen en mooi aangeklede stoelen.

Het huis ligt prachtig, net in de polder aan de rand van het dorp en toen we aankwamen om op te bouwen, werd de laatste hand gelegd aan de aankleding.

De mobiele koffiebar was op de oprit alles aan het klaarmaken om de eerste gasten met een heerlijk kopje koffie te kunnen ontvangen. Het zonnetje was vrolijk aanwezig en het was niet te warm en niet te koud.

Aangezien het geluidssysteem van Luizter mooie slanke boxen heeft, konden deze zo goed als onzichtbaar opgesteld worden bij het prieeltje en de witte vleugel maakte het tafereeltje helemaal af.

Het was een emotioneel moment toen Ron, de bruidegom, op zijn motor aan kwam rijden. Ondanks, of misschien juist vanwege, het prachtige pak dat hij aan had, zag het er heel stoer uit. De eerste tranen vloeiden.

Luizter

Voor Petra, die als kind altijd erg gehecht geweest aan haar ouders, was het een dag van uitersten. Vooral tijdens het Luizterverhaal, hun ‘lovestory in een muzikaal jasje’, kwamen de emoties los. 

Toen alle gasten en de bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, Heidi Hendricks, er klaar voor waren, stond Ron te trappelen om naar voren te komen op zijn lied ‘Born to be wild’, uiteraard in een gepast jasje gestoken door Luizter.

Luizter


Daarna was het de beurt aan Petra om met haar vader aan de arm naar haar Ron te komen lopen op de romantische klanken van ‘a thousand years’ van Christina Perri.

Luizter

Tijdens de speech had de ambtenaar nog een kleine verrassing en kwam er een lief klein liedje tussendoor om te benadrukken wat een prachtige dag het toch was: ‘such a perfect day’ van Lou Reed.

Luizter

Het tekenen werd ondersteund met ‘mag ik dan bij jou’ en aan het einde van de ceremonie kon de champagne open onder de klanken van ‘aren’t they lovely’; een door Luizter op een bruiloft aangepaste versie van ‘isn’t she lovely’.

Luizter

Luizter

Luizter speelde tijdens de trouwborrel en tijdens het diner  live achtergrondmuziek en halverwege het diner ging het feest, noodgedwongen door een niet uitgenodigd regenbuitje, binnen vrolijk verder. 

Luizter

Hier werd door zangeres Jolanda Bazen aan het einde van het diner het Luizterverhaal verteld van dit prachtige bruidspaar Ron en Petra. Zoals het een goed sprookje betaamt, zijn er ook mindere tijden geweest en is niet altijd alles over rozen gegaan. Op dit moment mocht het allemaal even benoemd worden. De tranen en de strijd, de angst en de overwinningen.

Uiteraard kwamen ook de leuke anekdotes en jeugdherinneringen voorbij, zoals de vakanties met de caravan. Verhalen over hun vrienden, over hun ouderlijk huis en hoe ze elkaar hebben ontmoet passeerden ook de revue.

Het aanzoek werd tot in detail verteld en aansluitend daarop kwam ook de vraag van de vader van Petra, of Ron toch zeker wel ‘zuinig op zijn meissie’ zou zijn. Daar hoeven we in ieder geval niet aan te twijfelen. Ron en Petra genoten zichtbaar van elke minuut van het Luizterverhaal. Het geluk straalde er van af.

Zoals jullie hieronder kunnen lezen hebben ze dit ook nog duidelijk in een referentie benadrukt.

Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

 

Ron & Petra”

 

Benieuwd naar nog meer bruiloftervaringen? Lees ze hier

Onder de live klanken van ‘Auld Lang Syne’ vertrok het bruidspaar aan het einde van de avond. En zoals een goed sprookje ook hoort te eindigen:

‘ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG’

Wil je ook sfeervolle live muziek tijdens je bruiloft? Kijk dan op de website van Luizter en ontdek de mogelijkheden. 

Luizter

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Luizter en interesse in jullie eigen Luizterverhaal? 11 & 12 maart zijn ze te vinden op Love & Marriage Utrecht!

Fotocredits: Liefdesmomenten | bruidsfotografie- & film

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN