>

Maak een magazine over jouw trouwdag!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 april 2014

We hebben zo iets gaafs ontdekt. Hoe leuk is het om je eigen glossy magazine te maken die geheel in het teken staat van jullie trouwdag!

 maak je eigen tijdschrift

 

Hoe maak je je eigen magazine?

Het maken van een tijdschrift voor een huwelijk is heel eenvoudig met Jilster. De ceremoniemeester kan alle gasten online uitnodigen om één of meer pagina’s te vullen in het huwelijkstijdschrift. (Jullie kunnen hen natuurlijk zelf ook uitnodigen!)

Vraag aan je familieleden, vrienden en collega’s om een persoonlijke wens of een mooie herinneringen voor jullie op te schrijven. Natuurlijk is het ook leuk als ze hierbij eigen foto’s uploaden. Al deze teksten en foto’s vormen basis voor jullie eigen magazine.

Ouders kunnen iets schrijven over de jeugd van de bruid en bruidegom, vrienden over leuke vakanties samen en broers en zussen over de bijzondere band die ze met de bruid of bruidegom hebben.

Als iedereen een mooie anekdote of herinnering heeft geplaatst, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Eén uniek cadeau exemplaar bestellen kan ook. Dus: tip je ceremoniemeester om je gasten samen een tijdschrift te laten maken op www.jilster.nl!

Maar ook voor je trouwdag kun je Jilster goed gebruiken. Bijvoorbeeld om een mooie uitnodiging te maken voor je huwelijksfeest! Maak samen met je verloofde gratis een online magazine waar je alle gegevens voor de bruiloft in opneemt: de aanleiding, de datum, foto’s van jullie zelf en de locatie, net wat je wilt. Dit online magazine deel je daarna heel eenvoudig met de genodigden.

Uiteraard kun je dit online magazine ook laten drukken en aan je gasten sturen. Na de bruiloft kun je je eigen huwelijksglossy zelfs verder uitbreiden met foto’s en verhalen van de dag zelf! En wat denk je van een luxe poster van de cover van je eigen magazine? Je kunt het precies zo maken als jij dat wilt.

 

Benieuwd naar leuke voorbeelden:

 eigen trouwmagazinetrouwmagazine makeneigen tijdschrift makeneigen trouwmagazine maken

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Maak je eigen glossy magazine over jullie trouwdag: 3,9 / 5 gebaseerd op 21 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN