Nieuwe collectie Essense of Australia 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 september 2016

Geïnspireerd door de laidback bruid van Australië. Essense of Australia heeft een label ontworpen voor de bruid die zich laat inspireren door de schoonheid om haar heen, en dat wil doorvoeren op haar huwelijksdag.

De nieuwste collectie van Essense van Australia werd geïnspireerd door vintage dromen, en je zal zien dat zich dat uit in de details van de collectie. Met kanten halslijnen, vintage details en romantische silhouetten, is er een stijl voor iedere bruid!

Een prachtige hoge halslijn - een van de meest populaire trends van dit seizoen - Stijl D2174 is de perfecte samenkomst van vintage en romantiek. Zo veelzijdig als het adembenemend is, kan dit jouw droom trouwjurk voor een tuin feest of een geavanceerde ballroom soirée zijn!

style 2174

 

Jouw vintage-geïnspireerde sprookje komt tot leven in Stijl D2186. Opvallende lagen tule en verleidelijke kant belichamen de geest van deze collectie en jullie romantische 'I do's.' Combineer het met een crème boeket en een aantal fonkelende juwelen voor een meer glamoureuze uitstraling. 

style 2186

 

Dit seizoen, veel romantische A-lijn trouwjurken - zoals stijl D2085 - krijgen een update met de illusie halslijnen en sprankelende kralen. Voor een meer moeiteloze look, plaats je, je haar in een ongedwongen up-do om de schoonheid van de jurk te laten zien.

style 2085

 

Bij elk zwijmel-waardige stap door het gangpad, moet je droom trouwjurk omvatten wat jouw stijl uniek maakt. Met lange mouwen en een lage illusie rug. Stijl D2124 is de perfecte combinatie van vintage en moderne stijlen - een jurk die een erfstuk voor generaties zal zijn!

style 2124

 


Bezoek de Essense van Australia store locator naar een erkende dealer in jouw buurt.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN