Ochtend van de bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 maart 2016

Veel bruiden zijn erg zenuwachtig voor de bruiloft en kunnen slapen vaak al dagen slecht. Dit is de nacht voorafgaand aan de bruiloft niet anders. De wekker gaat, maar je bent al wakker. Je bent bang dat je iets essentieels vergeet voor je bruiloft. Wij hebben een drietal tips op een rijtje gezet waardoor de ochtend van jouw bruiloft alles behalve stressvol verloopt.

ochtend van je bruiloft

 

Tip 1 : trek je bruidsjurk niet te vroeg aan

Na jaren dromen over je bruidsjurk kun je waarschijnlijk niet wachten om deze aan te trekken. Je draagt de jurk tenslotte maar één keer dus wil hier zo lang mogelijk van genieten. Dat begrijp ik natuurlijk goed, maar zorg er in ieder geval voor dat je de volgende dingen al hebt gedaan: 

* Eten; een vlek is sneller gemaakt dan verwijderd ;).  En voor je het weet kom je in de achtbaan van je huwelijksdag terecht, waardoor je vergeet te eten of gewoon te zenuwachtig bent.
* Een bezoek aan de wc is ook geen overbodige luxe. Niets is zo vervelend als plassen met een bruidsjurk aan.
* Zorg dat je haar en make-up klaar is. Het is ook makkelijker om je bruidsjurk in te stappen dan om deze over het hoofd aan te trekken om make-up vlekken te voorkomen.

ochtend van je bruiloft

 

Tip 2 Begin vroeg aan het bruidskapsel en de make-up

Tijdsdruk is funest voor een zorgeloze ochtend en eerlijk is eerlijk je wilt er verbluffend uitzien op je bruiloft. Het is daarom een aanrader om vroeg te beginnen met het kapsel en de make-up, zodat je tevreden bent met je uiterlijk en je zorgeloos een kopje thee kan drinken.

 

Tip 3 Maak foto’s

De dag van de bruiloft vliegt voorbij. Het is dan leuk om achteraf foto’s te hebben van de dag. Hier hoort natuurlijk de ochtend ook bij. Maak foto’s wanneer je in de make-up zit, je jurk aantrekt, maar natuurlijk ook een foto maakt de bruidsmeisjes. Is de trouwfotograaf al vanaf de ochtend aanwezig? Zorg dat dat hij/zij een lijstje heeft van bepaalde momenten die jij vastgelegd wil hebben. 

ochtend van je bruiloft

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 16 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN