Prachtige trouwkaarten met Scandinavische landschappen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 februari 2018

Zijn jullie echte natuurliefhebbers? Houden jullie ook zo van rust, vrijheid en reizen? Of gaat jullie huwelijksreis misschien naar Scandinavië? Er zijn wel honderd redenen te bedenken waarom je je trouwkaart een Scandinavisch tintje zou willen geven. Eén van die redenen is natuurlijk dat trouwkaarten met afbeeldingen van Scandinavische landschappen supermooi zijn!

Trouwkaarten Scandinavisch

Scandinavië, landschappen met rust en ruimte

Koningkaart heeft een nieuwe collectie Scandinavische trouwkaarten ontworpen waarbij mooie landschappen en Scandinavië centraal staan. Ga je voor besneeuwde bomen, bossen gehuld in mist of een kaartje met grazende elanden? De strakke Scandinavische stijl met geometrische vormen zagen we afgelopen jaar al veel in mode en interieurs, de landschappen doen volgens Koningkaart in 2018 hun intrede.

Trouwkaarten Scandinavisch

Nieuwe trend in trouwkaarten bij Koningkaart

Trouwkaarten met Scandinavische landschappen zijn nieuw in de trouwwereld, maar wij voorspellen dat dit wel eens een trend zou kunnen worden. Sowieso doet het thema 'reizen' het goed, omdat reizen vaak een gemeenschappelijke interesse is van de koppels die gaan trouwen. Bovendien kiezen steeds meer stellen voor een kaart met een rustige uitstraling en natuurlijke elementen.

Bij de ontwerpen van de trouwkaarten heeft Koningkaart ook met de lettertypes rekening gehouden met de Scandinavische stijl. De typografie is clean en eenvoudig en geeft de mogelijkheid om te spelen met de foto op de achtergrond.

Trouwkaarten Scandinavisch

Online ontwerptool

Spelen met letters en afbeeldingen kun je bij Koningkaart gemakkelijk zelf doen! Koningkaart heeft een supersimpele online ontwerptool waarmee je je eigen trouwkaartje gemakkelijk zelf samenstelt. Allereerst kies je een ontwerp, waarna je die vult met de benodigde gegevens. Eventueel pas je daarna nog lettertypes aan, voeg je kaders, foto’s of hartjes toe en voilà!

Trouwkaarten Scandinavisch

Eigen foto gebruiken op je trouwkaart

Heb je zelf een prachtige foto gemaakt van een mooi (Scandinavisch) landschap die je graag op een trouwkaart zou willen zien? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt met de online ontwerptool gemakkelijk zelf de afbeelding aanpassen.

Als je eenmaal klaar bent met je trouwkaart kun je eerst een proefdruk bestellen met de code GP135. Zo kun je de trouwkaart eerst nog rustig in het echt beoordelen voordat je je bestelling plaatst.

Wat vind jij van de nieuwe collectie trouwkaarten met Scandinavische landschappen van Koningkaart?

Trouwkaarten Scandinavisch

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,2 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN