Real wedding Barry en Annelien

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 augustus 2014

Vrijdag de 13e een ongeluksdag? Nee hoor, niet voor Annelien en Barry! Zij beleefden op vrijdag de 13e de dag van hun dromen! 

trouwen vrijdag de 13e

 

De trouwlocatie: Aan het eind van onze straat heeft de oom van Barry een klein appelhofje. Daar zijn wij getrouwd. We hebben eerst samen met de gasten geluncht aan een grote picknicktafel. Daarna zijn wij in ook in het appelhofje getrouwd door de tante van Annelien. Dit maakte het heel bijzonder en persoonlijk. Na de ceremonie hebben we nog heerlijk taart gegeten in het appelhofje. 

 

De trouwfotograaf: Ralf Czogallik van Eppel Fotografie was onze trouwfotograaf. En wat zijn we blij dat we voor hem hebben gekozen. Wat een mooie foto’s maakt hij! Het was dan wel vrijdag de 13e, maar voor ons was dit een geluksdag. Ralf nam namelijk een second shooter mee en dat was Axel Drenth. We hebben een hele leuke en relaxte shoot gehad bij een oude zagerij in Halle (D) en bij de watermolen in Lage (D).

De trouwkleding: Barry heeft zijn trouwpak van Hugo Boss gekocht bij Piet Zoomers in Oldenzaal. Zijn vlinderstrik komt uit Engeland; Mrs Bow Tie. De bretels was een DIY-projectje. Uit 3 bretels zijn onderdelen gehaald om er zo de perfecte bretels te krijgen. Annelien heeft haar jurk gekocht bij Beijer Besselink in Beltrum. Het was van te voren al duidelijk dat het een iets kortere jurk moest worden. En bij Beijer Besselink heeft ze haar droomjurk gevonden.

trouwkleding man

 

De bruidstaart: Bakkerij Hans van Benthem  heeft voor ons de taarten verzorgt. Wij wilden heel graag verschillende en veel taarten. Ook houden we zelf niet echt van de traditionele (mierzoete) bruidstaarten. Bij ons moesten ze vooral erg lekker zijn. En dit paste ook helemaal bij het thema. 

 

Het thema: Ons thema was een vintage tuinfeest met veel DIY.

 

Het budget: Ongeveer € 12.000,-

 

DIY: Voor onze bruiloft hebben we veel zelf gemaakt, wat we ook heel erg leuk vonden om te doen. De corsages waren blauwe en roze vilten hartjes. Deze heeft Annelien allemaal zelf gemaakt. Het appelhofje hebben we versierd met meer dan 70 meter vlaggetjes (gemaakt door de moeder van Barry) en 100 zelf gezaagde hartjes. De kinderen konden ringen gooien om houten bruidjes en bruidegommetjes. De bloemenmandjes waren ook zelf versierd. Ook houten bordjes met de teksten zijn zelf geschilderd. Verder heeft onze schoonzus de tafels en stoelen versierd met vaasjes met prachtige bloemen. Als bedankje hadden we een chocoblock om warme chocolade van te maken. Dit verwees naar het aanzoek. 

diy bruiloft

 

 

De ontmoeting

Eind 2011 hebben we elkaar ontmoet via de datingsite Pepper.nl. Bij de eerste date gingen we iets drinken in Hengelo en dat klikte zo goed. We hebben uren zitten kletsen over echt van alles en nog wat. 

 

Het aanzoek

Barry nam Annelien  vorig jaar september mee uit eten. Toen we bij het toetje aankwamen zei Barry dat we het toetje ergens anders gingen halen. Op een verlaten weggetje stopte Barry en achteruit de auto kwam een grote picknickmand. We liepen naar een klein meertje en daar pakte hij de mand uit. Hij had aan alles gedacht. Kleedje, olielampjes, een klein vintage radiootje met onze favoriete liedjes en een brandertje om warme chocola te maken. Hierna haalde hij het doosje uit zijn zak en vroeg Annelien ten huwelijk. Een mooi detail van die avond was wel dat na het aanzoek de bewolking verdween en er een mooie sterrenhemel tevoorschijn kwam. 

 

De bruiloft

Het was echt een heerlijke dag. Precies zoals we het van te voren in gedachten hadden. Ontzettend geluk gehad met het weer, zodat we lekker de hele dag buiten konden zijn met als onze familie en vrienden.

De eerste blik

Wij zagen elkaar voor het eerst onder de appelbomen bij ons thuis. Barry stond daar op mij te wachten. Eindelijk mocht ik de jurk laten zien. Dat was ook een moment dat ik het gevoel had dat onze dag nu echt begonnen was. Een heel speciaal en bijzonder moment. 

eerste moment bruiloft

eerste moment bruid

kus trouwdag

 

Het mooiste moment

Het mooiste moment van de dag? Er waren er zoveel! Elkaar voor het eerst zien. Heel bijzonder! Het samen zijn met familie en vrienden in het appelhofje vond ik heel erg fijn. Iedereen die ons lief zijn, waren er bij. Zo mooi om te zien dat zij er alles aan gedaan hebben om samen met ons er een hele fijne dag van te maken. We hebben een heel mooi boek gekregen waarin alle daggasten lieve woorden hebben geschreven.

Ook vond ik het heel erg fijn dat het zo'n relaxte dag was. Normaal ben ik een behoorlijke stresskip, maar deze dag verliep echt heerlijk relaxed. Natuurlijk was de ceremonie ook fantastisch. Getrouwd worden door je tante maakt het zo persoonlijk. Vooral als dit een tante is, die de afgelopen jaren heel veel voor ons heeft betekent. Maar van 's avonds vol op feest vieren hebben wij ook zo genoten. Er was dus niet 1 moment die het mooist was. Alle momenten samen maakte het dat deze dag perfect was. 

 

real wedding 1real wedding 2real wedding 3real wedding 4real wedding 5real wedding 6real wedding 7real wedding 8real wedding 9real wedding 10 real wedding 12real wedding 13real wedding 14real wedding 15

 

 Opgeven real wedding

Wil jij ook je prachtige bruiloft delen met ons? Mail dan naar merel@trouwplannen.nl 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN