Real wedding Natalie en Jorick

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 15 oktober 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 7 maart 2015
Fotograaf: Ricon Fotografie
Trouwlocatie: Landgoed Waterland Trouwjurk: Marktplaats - Justin Alexander
Trouwpak: Tailor Mades Trouwringen: Ibink 
Videograaf: E&P Wedding Pictures Trouwkaart: Greetz
Thema: Mintgroen en Perzik Budget: €/€€€

DIY:  Ik heb zelf een bloemstuk gemaakt en 5 vogelkooitjes ook met bloemen opgemaakt. Verder hebben we een oude koffer van Jorick met zwart wit foto´s van onze loveshoot opgemaakt voor kaartjes en later de cadeau´s voor de gasten. We hebben als bedankje voor de mensen die echt ons hebben geholpen prosecco flessen met wederom een foto van de loveshoot en een tag met stempel gemaakt. Ook heb ik  DIY boekjes gemaakt voor de daggasten en naamkaartjes voor de tafelschikking. 

 

bruidsboeket

  

De ontmoeting: 

We zijn elkaar in de kroeg in Alkmaar tegen gekomen en aan de praat geraakt. Toen bleek dat we elkaar via via van vroeger (10 jaar ervoor) ook kenden. Na de eerste avond in de kroeg zijn we gaan daten en nu zijn we getrouwd.

 

Het huwelijksaanzoek:

We waren een romantisch weekend in Brugge en tijdens het 3-gangen ontbijt met champagne op de kamer, lagen er opeens placemats met een wereldkaart en foto’s van ons met de tekst Will you marry me. Natuurlijk was het de bedoeling dat mij dit pas opviel als er een gangwisseling was maar gezien de bordjes zo klein waren viel het me meteen op. Toen ging Jorick op 1 knie en toverde een prachtige ring tevoorschijn en vroeg of ik zijn vrouw wilde zijn. De hele dag hebben we romantisch rondgedwaald in Brugge en op de terugweg onze familie gebeld.   

De mooiste momenten van de trouwdag: 

Het is lastig te benoemen wat het mooiste was. Uiteindelijk dat we getrouwd naar huis gingen, het verhaal van de ambtenaar wat zo persoonlijk en leuk was, het plezier wat we de hele dag hebben gehad. Hoe iedereen met ons een feestje heeft gebouwd en we hebben staan dansen tot we de taxi in geduwd zijn.

Een heel leuk moment was toen we na het eten naar boven gingen om ons te verstoppen voor de avondgasten en we voor een raam hebben zitten kijken hoe iedereen op het oprijdpad kwam aanlopen.

                                                                    bruidspaar trouwringenbruilofttrouwkaart bruidegom en moederbruidstaartoutfit bruiloftbruidspaartrouwenbruidspaarfirst looktrouwautosbruidegombruidspaar

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN