Regenplan voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 2 augustus 2023

Een regenplan voor je bruiloft? Trouw je in de zomer? Dan is dit echt een must! De zomers in Nederland laten ons helaas wel eens in de steek. Is er regen voorspelt op jullie bruiloft? In deze blog lees je alles voor je regenplan voor je bruiloft!

regenplan-voor-je-bruiloft1

Under my umbrella

Neem zeker paraplu’s mee in je regenplan voor je bruiloft. Huur leuke doorzichtige paraplu’s of ga juist voor verschillende kleuren voor een speels effect. Plaats de paraplu’s bij de stoelen van je gasten of plaats een paraplu bak bij de ingang, Zo kunnen de gasten zichzelf altijd drooghouden, ook als ze zich verplaatsen. Vergeet uiteraard je eigen paraplu’s niet! Wellicht denk je, een paraplu ziet er niet mooi uit op onze foto’s, maar deze paraplu’s zullen een enorm romantisch effect geven aan jullie bruiloft.

Voorbereiding is het halve werk

Ben jij bezig met een regenplan voor je bruiloft? Bespreek dit dan ook goed met je ceremoniemeester en je locatie. Zo zijn zij op de hoogte en kunnen jullie het los laten op de bruiloft zelf. Wees ook niet bang om je gasten op de hoogte te houden! Zij kunnen zo rekening houden met jullie regenplan voor je bruiloft. Wil jij dat iedereen dezelfde paraplu heeft, geef dit dan door aan de gasten. Is het handig dat iedereen een jasje of een extra outfit meeneemt? Stuur dan nog een extra bericht in aanloop van jullie bruiloft. Je gasten zullen deze openheid enorm waarderen! Want niemand heeft zin in een verregende bruiloft.


regenplan-voor-je-bruiloft2

Tenten voor je bruiloft regenplan

Vind jullie bruiloft compleet buiten plaats? Ga dan op zoek naar mooie tenten, overleg met je locatie of je via hun mooie tenten kan huren of ga zelf op zoek. Tegenwoordig heb je prachtige buiten tenten! Deze geven meteen een warme en cozy uitstraling aan jullie bruiloft. Hou er ook rekening mee dat het door de regen ook wat frisser kan worden. Leg op verschillende plekken dan ook wat kleedjes neer, zo kunnen jullie gasten zichzelf tussendoor ook opwarmen.

regenplan-voor-je-bruiloft4

Tussen de druppels door is het droog

Hou het weerbericht goed in de gaten voor je regenplan voor je bruiloft. Kan je momenten om de regen heen plannen? Kies er dan voor om het borrelmoment te verlaten en geef je gasten wat extra tijd om zichzelf ook tussendoor even op te knappen. Trouwen jullie op een locatie waar je zowel binnen als buiten kunt zijn? Overleg dan goed met de locatie, zij kunnen jullie goed helpen met jullie regenplan voor je bruiloft.

Dans in de regen!

Omarm de regen! Het enige dat je niet in de hand hebt op je bruiloft is nou eenmaal het weer. Staat jullie bruidsfotografie buiten gepland en regent het precies op dat moment? Laat de foto’s dan maken terwijl jullie onder een paraplu staan en omarm de regen. De regendruppels zullen een romantische sfeer aan jullie bruiloft geven. En het is helemaal niet erg dat dit vastgelegd wordt, het was namelijk onderdeel van jullie dag en maakte jullie bruiloft misschien wel extra magisch!

regenplan-voor-je-bruiloft3   regenplan-voor-je-bruiloft4


Doe ook inspiratie op met de blog: "Zo maak je van je huwelijk een onvergetelijke dag".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN