Rehab Wedding Collection

Monic Arts
Monic Arts 10 mei 2017

Jullie zijn je aan het voorbereiden op de grote dag! Super enthousiast en met positieve spanning werk je de vele details uit die deze dag onvergetelijk moeten maken: geschikte datum, unieke locatie, originele uitnodigingen en natuurlijk jullie perfecte outfit! Unieke trouwschoenen met bijpassende riem, die jouw unieke stijl en klasse onderstrepen maken je outfit pas echt compleet.

In deze blog spot je de tofste modellen uit de wedding collection van Rehab Footwear

shoes

TROUWSCHOENEN VOOR HEREN

Rehab heeft een speciale trouwschoenencollectie samengesteld die is gebaseerd op comfort, uniek uitdagend design en veel bijzondere details heeft. Iedereen wil zijn eigen stijl benadrukken, zeker op een dag als deze. Daarnaast wil je klasse tonen. Geheel in stijl met jouw trouwpak maken je trouwschoenen het plaatje compleet. Laat het feest maar beginnen! De hele trouwdag wil je met gemak rondlopen en al je aandacht schenken aan je bruid en gasten. Geen gedoe met knellende schoenen, randjes die schuren of blaren. Schoenen die je aantrekt en waarop je de hele dag met een relaxed gevoel kunt lopen.

MAAK JE WEDDING OUTFIT COMPLEET

De vele pakken met smalle, iets hogere broekspijpen zorgen ervoor dat de outfit van de bruidegom pas echt compleet is met de juiste trouwschoenen en bijpassend riem. Combineer het kostuum met de juiste schoenen waar jij je als bruidegom goed bij voelt, en koop vooral schoenen die lekker zitten en die je de hele dag zonder irritatie kunt dragen. Het is jullie dag en niets is vervelender dan afgeleid te worden door slecht zittende schoenen. 

 rehabrehabrehabrehabKWALITEIT EN OOG VOOR DETAILS

De Rehab heren trouwschoenen zijn in Europa vervaardigd en gemaakt van hoogwaardig leer. En het belangrijkste: ze zitten super comfortabel. Dat komt door de speciale zolen die zijn gemaakt van duurzaam flexibel rubber en afgewerkt met 100% leer om een extra chique look te creëren. Rehab trouwschoenen zijn er met een spitse, ronde of een vierkante neus, in glimmend lakleer of in wat stoerder buffalo leer en in vele unieke kleuren verkrijgbaar! Kleuren zoals: gebroken wit, beige, champagne, donkergrijs, donkerblauw, cognac en natuurlijk ontbreekt de kleur zwart niet in ons aanbod.

 

rehab

rehabREHABrehab Vind de hele collectie op de website van Rehab Footwear. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN