Robuuste bruiloft: tips voor een stoere wedding!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 januari 2024

Wil jij een robuuste bruiloft zodat jouw hubby to be ook niet vergeten wordt? We geven je hier 7x inspiratie om jouw bruiloft om te toveren tot een echte stoere wedding.

robuuste-wedding-1

© Eye-Flash Fotografie

Een robuuste bruiloft met een Beer Bar!

Een must voor een robuuste bruiloft! Houden jij en je lover wel van een (speciaal) biertje op zijn tijd? Dan is dit echt iets voor jullie stoere wedding. Hoe leuk is dan een eigen beer bar zodat jullie en de gasten een eigen favoriete biertje kunnen tappen? Dit zullen je gasten zeker kunnen waarderen en ze zullen ook zeker van hun biertje genieten.

Een bier bedankje, persoonlijk voor je robuuste bruiloft

Ga voor een persoonlijk biertje, waarvan de soort bij jullie past en met een persoonlijk etiket als bedankje voor je gasten. Hiermee krijgen gasten een persoonlijk bedankje en denken ze nog eens terug aan jullie robuuste wedding zodra ze het flesje opentrekken.

robuuste-wedding-2

© Anouk Wubs Photography

Cassettebandjes als naamkaartjes

Bij een robuuste bruiloft hoort natuurlijk muziek. Gebruik cassettebandjes als naamkaartjes aan tafel en hang cassettebandjes aan een wand zodat je gasten kunnen zien waar zij zitten. Dit is een fun manier om je gasten naar de juiste plek te begeleiden. Plak een tapeje op de cassettebandjes en schrijf hierop de namen van je gasten. Grote kans dat zij de cassettebandjes nog mee naar huis nemen als aandenken.

Whiskey & Cigars op je robuuste bruiloft

Wat is er robuster dan een sigaar en een glas whiskey? Zorg voor een eigen sigaar en whiskey hoekje waar je hubby samen met zijn vrienden even kan laten bezinken dat hij met de liefde van zijn leven is getrouwd. Daar moeten ze natuurlijk wel even van bijkomen en zo heb je gegarandeerd een stoere wedding!

robuuste-wedding-5

© Photography by FENtastic

robuuste-wedding-3   robuuste-wedding-4

© Lysanne van Rosendal Fotografie & Photography by FENtastic

Robuuste bruiloft met je eigen foodtruck!

Tijdens je robuuste bruiloft wil je natuurlijk ook een heerlijk hapje eten. Wat is er nou stoerder dan een foodtruck met bijvoorbeeld lekkere burgers! Gegarandeerd dat je hubby staat te genieten van zijn burger. Dit is niet alleen een hele leuke midnight snack voor tijdens jullie feest. Maar een foodtruck geeft ook net die leuke festival decoratie touch aan jullie bruiloft! Tip, vergeet de servetjes niet!

robuuste-wedding-6

© Gerard van Roekel Fotografie

Vinyl backdrop voor het perfecte fotohoekje op je robuuste bruiloft!

Een fotohoekje voor jou en je gasten is een echte must have voor je robuuste bruiloft! Het is namelijk enorm leuk om later nog foto’s terug te kijken van je gasten. Om de retro wedding vibe helemaal door te trekken, kun je een achterwand maken met jouw favoriete vinyl lp’s. Heel origineel en ook nog eens makkelijk te maken. Zorg voor een goed frame, en hang hier met visdraad een aantal lp’s aan. Hiermee wordt je fotohoek een gegarandeerd succes en dit is een leuke toevoeging aan jullie stoere wedding!

For the record gastenboek

Wat zegt er nou meer stoere wedding dan lp's? Naast die prachtige vinyl backdrop, kun je lp’s ook gebruiken voor je gastenboek. Bij elke kringloop kan je tegenwoordig een grote stapel lp’s kopen voor een prikkie. Leg deze op een tafel met een mooie stift en laat gasten hun bericht aan jullie schrijven op de lp’s.

robuuste-wedding-7   robuuste-wedding-8

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruiloft musthaves voor 2024!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN