Soorten huwelijksreizen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 november 2013

Heerlijk… Na jullie trouwdag lekker samen op huwelijksreis om even tot rust te komen en optimaal van elkaar te genieten! Maar hoe gaat jullie huwelijksreis eruit zien? Gaan jullie voor lekker relaxen of toch liever iets actiefs? Er zijn in ieder geval genoeg opties. Wij zetten de soorten huwelijksreizen voor je op een rijtje. 

 

Strandvakantie

Witte stranden, blauwe zee, heerlijk relaxen en bijkomen van de bruiloft. Klinkt dat goed? Dan is de strandvakantie iets voor jullie. Heerlijk luieren met een cocktail en genieten van de mooie stranden van bijvoorbeeld Indonesië, Caribbean of Australië. Voor strand hoef je natuurlijk niet ver weg als je dat niet wilt. Je kunt ook gewoon in Europa op vakantie of zelfs in ons eigen land! 

strand huwelijksreis

 

Cruise

Willen jullie alle faciliteiten dichtbij maar wel lekker op zee zijn? Dan is het leuk om op een cruise te gaan. Je vaart langs allerlei landen(bijvoorbeeld de Caribbean , Europa of de Verenigde Arabische Emiraten) maar je hebt ook alles binnen handbereik op het schip! Je hoeft dus geen taxi te boeken om naar een restaurant of discotheek te gaan maar je kunt gewoon lopend terug naar je kamer!

 

Backpacken

Zijn jullie een stel dat niets meer nodig heeft dan een rugzak en goede schoenen om een topvakantie te hebben? Dan is backpacken iets voor jullie! Reis door het land van jullie dromen met zo min mogelijk spullen. 

 

Actieve vakantie

Is luieren op het strand niets voor jullie maar zijn jullie graag bezig? Dan is een actieve vakantie iets voor jullie. Als je naar een bergachtig gebied gaat kun je bijvoorbeeld mountainbiken, bungeejumping, abseilen of survivallen.

actieve huwelijksreis

 

Kamperen

Willen jullie helemaal back to basic? Dan is kamperen iets voor jullie. Als je gaat kamperen is het ook leuk om juist veel rond te trekken zodat je veel verschillende omgevingen ziet. Het leukst is het natuurlijk als het lekker en ’s zomers weer is. Nog een voordeel: regent het? Dan rij je gewoon verder tot het lekker weer wordt!

 

Skivakantie

Zijn jullie geen types voor zon,zee, strand en hitte? Wat is er dan leuker dan een ski vakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Na een actieve dag  op de piste kunnen jullie ’s avonds lekker tegen elkaar kruipen bij de open haard. Natuurlijk kunnen jullie ook lekker gaan après-skiën in de dichtstbijzijnde skihut. 

 huwelijksreis in de sneeuw

 

Vakantie in de noordelijke landen

Willen jullie een andere vakantie dan anders? Dan kun je bijvoorbeeld naar IJsland of Groenland. In deze noordelijke landen is van alles te doen. Het is vooral aan te raden als je een actieve vakantie wilt, bijvoorbeeld kanoën, kamperen, gletsjer lopen en je kunt hier geisers bezoeken, en eventueel zelfs lekker in badderen.

 

Citytrip

Zijn jullie echte stadsmensen, zelfs in jullie vakantie? Dan is het leuk om binnen of buiten Europa een citytrip te doen. Bezoek verschillende steden waar je normaal niet naartoe zou gaan en ontdek het moois wat elke stad te bieden heeft. Citytrips kunnen het hele jaar door. Natuurlijk is het leuk dat het lekker weer is. Het is ook leuk als je steden gaat bezoeken als het bijvoorbeeld bijna kerst is. Dan is de stad extra magisch (denk bijvoorbeeld aan de stad van de liefde, Parijs)

 

Rondreis

Een rondreis kan het hele jaar door. Ook kun je heel veel manieren kiezen om dit te doen. Met een tent, in een hotel of juist alleen met je rugzak. Ook kun je ontzettend veel verschillende vervoersmiddelen gebruiken. Gewoon met de auto, caravan, camper , vliegtuig, trein of liften. De keus is aan jullie! Het doel van een rondreis is om zo veel mogelijk te zien in een korte tijd. 

soorten huwelijksreizen

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

1 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN