styled shoot mooi natuurlijk

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 mei 2019

Styled shoot Mooi Natuurlijk

Met een heerlijk zonnetje begon de dag goed dinsdag 23 april in Nijmegen. Door de wind draaide de wieken van de Looijmolen. Iedereen had goede zin en we hebben echt een top dag gehad. We werden hartelijk ontvangen door Dennis van ’t Sfeerhuys waarbij alles mogelijk is. Zij kijken op de dag zelf of het weer het toelaat buiten in het aangrenzende park te trouwen of binnen in hun prachtige zaal.

Deze love birds, Eva & Bart, zijn al ruim 10 jaar samen en dat is te zien. Ze zijn elkaars beste vrienden en geliefdes. The first look was een mooi emotioneel moment, perfect vastgelegd door fotograaf Gerard van Roekel die altijd op zoek is naar een aparte hoek of inval voor een bijzondere foto. Van dit soort momentjes krijg ik altijd kippenvel. Na het omschuiven van de ringen van Rings of love genieten ze samen van een heerlijke hamburger bij de foodtruck van Djomar concepts & mini festival.

De prachtige bloemen verwerkt in het bruidsboeket, corsage, gestylde tafel en taart zijn gemaakt door Surayah van Sue’s Botanica. Ze gebruikte veel groen met licht roze bloemen passend bij het thema. Ook zorgden ze voor het stuk achterop de prachtige Daimler trouwauto van R&R trouwauto’s.
De heerlijke meerlaagse taart is gemaakt door Irene van de Zoete Suikertoef.
Eva draagt een prachtige trouwjurk van Enzoani van LaDonna Bruidsmode. De ivoor kleurige jurk heeft een bloemenmotief en een prachtige open rug. Bart draagt een mooi groen trouwpak van Tijssen mode.
De make-up en het haar werd verzorgd door Marloes van MM Visagie & Hairstyling, Eva heeft een mooie naturel look gekregen. Het haarsieraad en de overige rosé gouden sieraden van DRKS maken het plaatje compleet.
De prachtige styling voor deze shoot werd neergezet door Dolfijne feestjes. IT’S A GREAT DAY leverden de stationery uit hun puur natuur collectie.

s

s

Jurk

 

 

s

 

 

 Leveranciers

Weddingplanner & Organisatie:Perfecte Bruiloften
Locatie: 't Sfeerhuys de Looimolen
Fotograaf: Gerard van Roekel Fotografie 
Bruidstaart: De Zoete Suikertoef
Trouwjurk: LaDonna bruidsmode
Trouwpak:Tijssen Mode
Trouwringen: Rings of love
Sieraden: DRKS
Stationary: IT'S A GREAT DAY
MUAH: MM VISAGIE & HAIRSTYLING
Bloemen: Sue's Botanica
Styling: Dolfijne feestjes
Foodtruck: Djomar concepts & mini festival
Trouwauto: R&R trouwauto's
Bruid & Bruidegom: Eva & Bart

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 24 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN