Trouwlocaties in Gelderland: Dit zijn de leukste trouwlocaties!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 november 2023

Zoeken jullie een trouwlocatie in Gelderland? Wij hebben een aantal droom trouwlocaties op een rijtje gezet. Het kiezen van een trouwlocatie is enorm persoonlijk en kan heel erg spannend zijn. Willen jullie graag trouwen in Gelderland? Laat je dan inspireren door onze nieuwe blog met de leukste trouwlocaties in Gelderland.

trouwlocaties-gelderland8

Landgoed Avegoor, een unieke trouwlocatie in Gelderland!

Aan de rand van de Veluwe bevindt zich een van de mooiste trouwlocaties in Gelderland, Landgoed Avegoor. Een unieke trouwlocatie tussen eeuwenoude bomen dat koninklijke allure ademt. Landgoed Avegoor ligt in een bosrijke omgeving en diende vroeger als verblijf voor vorsten en vorstinnen!

De prachtige tuin heeft 9 hectare grond. Geef elkaar het jawoord in de tuin of kies voor één van de sfeervolle zalen. Met hun eigen trouwspecialisten kan Landgoed Avegoor jullie dromen waarmaken. Laat jullie huwelijksdiner volledig naar jullie wensen samenstellen en sluit jullie speciale de dag af met een feest om nooit te vergeten. Door de veelzijdigheid van de zalen is er plek voor wel 200/250 gasten. Het huwelijksfeest op deze unieke trouwlocatie zal jullie en jullie gasten nog lang bijblijven!

Zoek je een trouwlocatie in Gelderland waar jullie als bruidspaar samen met jullie gasten kunnen overnachten? Kies dan voor Landgoed Avegoor, de fles champagne staat al te wachten in de bruidssuite!

trouwlocaties-gelderland1
© Langoed Avegoor

Romantische trouwlocatie in Gelderland? Slot Doddendael

Zoeken jullie een romantische trouwlocatie in Gelderland en willen jullie trouwen in een echt Slot? Dan is Slot Doddendael de match voor jullie! Tussen de boomgaarden ligt het twaalfde eeuws Slot Doddendael. Een Landgoed met een prachtig onderhouden tuin met binnenplaats, een betoverende trouwlocatie.

Met verschillende locaties binnen het Slot heeft elk moment van de dag een speciale sfeer. Houd jullie ceremonie in de stijlvolle Ridderzaal en het aansnijden van de bruidstaart in het Arsenaal of buiten onder de grote kastanjeboom. Met eigen chefkoks zorgt Slot Doddendael voor een geweldig diner of buffer in de slotkelder en een fantastisch avondfeest in ’t Spijcker.

Alles is mogelijk op Slot Doddendeal, jullie kunnen overnachten in één van de prachtige kasteelkamers. Van intiem tot uitbundig en van stijlvol tot ongedwongen. Slot Doddendael is al ruim veertig jaar goed in gastvrijheid! Er is bij Slot Doddendeal altijd een plek waar u zich helemaal thuis voelt.

trouwlocaties-gelderland2
© Slot Doddendael

Landgoed Huis Te Eerbeek, een sprookjesachtige trouwlocatie in Gelderland

Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom in Gelderland ligt de unieke trouwlocatie Landgoed Huis Te Eerbeek. Landgoed Huis Te Eerbeek is een sprookjesachtig landgoed met een 14e-eeuws landhuis. Het landhuis is omringt door mooie vijvers, eeuwenoude eiken en prachtige tuinen. Op het landgoed staat een prachtige holle boom die zich perfect leent voor het toostmoment.

Kies ervoor om elkaar het jawoord te geven in de Weberzaal of in de Serrezaal. Bij mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden in de prachtige tuin met uitzicht op de vijver.

Landgoed Huis Te Eerbeek heeft verschillende vertrekken en is daarom perfect voor jullie complete huwelijksdag! Laat een diner naar jullie wensen samenstellen en sluit de dag af met een feestavond in het landhuis, waar plek is voor een dj of een band. Deze prachtige trouwlocatie biedt jullie ruimte voor een gezelschap tot 130 personen. Jullie droombruiloft wordt op deze trouwlocatie in Gelderland een echt sprookje!

trouwlocaties-gelderland3
© Landgoed Huis te Eerbeek

Hotel De Buunderkamp, de trouwlocatie in Gelderland!

Wil je trouwen in Gelderland en droom je van een locatie midden in het bos? Hotel De Buunderkamp ligt in het midden van 20 hectare eigen grond. Een perfecte trouwlocatie voor een magische sfeer!

Jullie kunnen elkaar het jawoord geven tussen de eeuwenoude bomen op een door jullie gekozen plek. Of geef elkaar het jawoord in de industriële kas. Hierdoor zit je lekker warm binnen en krijg je toch de magische sfeer van het bos. De kas is compleet te stylen naar jullie bruiloft thema. Heb je liever een festivalthema? Hotel De Buunderkamp heeft een prachtige stretchtent die zich hier perfect voor leent.

In de Orangerie kunnen jullie kiezen voor een walking diner of een uitgeserveerd diner. Maar jullie kunnen ook genieten van een barbecue in de houten barbecuestraat met buitenbuffetten en lange eettafels. Sluit jullie huwelijksdag af in één van de sfeervolle zalen of kies bij mooi weer voor een feest in de stretchtent met het prachtige bos als achtergrond.

Na jullie prachtige dag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in de bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers.

trouwlocaties-gelderland4
© Hotel de Buunderkamp

Trouwen in Gelderland? Kasteel Wijenburg

Laat je betoveren door het unieke Kasteel Wijenburg, een echte droom trouwlocatie in Gelderland! Waar getrouwd wordt zoals jullie het wensen, waar de sfeer hangt waar jullie je prettig bij voelen, waar gedineerd wordt op jullie niveau en waar gefeest wordt op jullie wijze. Allemaal bepaald door jullie, simpelweg omdat jullie op jullie trouwdag onze enige gasten zijn! Kasteel Wijenburg wordt voor één dag van jullie.

Een prachtig hotel aan het begin van de oprijlaan en een 13e-eeuws kerkje aan de overkant van de slotgracht. Een sprookjesachtige sfeer voor jullie droombruiloft. Kasteel Wijenburg is een exclusieve locatie, met diverse mogelijkheden in het aantal gasten en het culinaire niveau.

Kasteel Wijenburg is een prachtige trouwlocatie in Gelderland en biedt ook aantrekkelijke MaDiWo Weddings & Winter Weddings aan.

trouwlocaties-gelderland5
© Kasteel Wijenberg

Van der Valk hotel Tiel, de luxe trouwlocatie in Gelderland

Van der Valk hotel Tiel is de ideale trouwlocatie in Gelderland in het hartje van de Betuwe. Bij jullie mooiste dag van je leven hoort ook het mooiste huwelijksfeest van je leven. Bij Van der Valk hotel Tiel wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Met een ruime keuze uit sfeervolle zalen voor de ceremonie, receptie, het diner of het feest is er genoeg capactiteit vanaf 25 tot 2000 gasten.

Bij Van der Valk hotel Tiel kun je de hele huwelijksdag op één locatie houden. Geniet van de luxe suites bij Van der Valk hotel Tiel en maak gebruik van het hotelgast privilege.

Tijdens jullie droombruiloft zorgt Van der Valk hotel Tiel dat de dag voor jullie en jullie gasten onvergetelijk wordt. Een zorgeloze bruiloft staat bovenaan. Van der Valk hotel Tiel werkt samen met de beste weddingplanners en leveranciers en zij helpen graag met het samenstellen van jullie huwelijksdag. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten.

trouwlocaties-gelderland6
© Van der Valk Hotel Tiel

Een intieme trouwlocatie in Gelderland? Huis Scherpenzeel

Dromen jullie van een exclusieve en intieme trouwlocatie? Kies dan voor Huis Scherpenzeel als je een trouwlocatie in Gelderland zoekt. Een romantisch en stijlvol kasteel, een perfecte locatie om jullie trouwdag uitbundig te vieren!

Huis Scherpenzeel beschikt over vijf unieke ruimtes met een eigentijds sfeervol interieur. Rondom het kasteel bevindt zich een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een schitterend gazon. Tijdens jullie droombruiloft kunnen jullie en jullie gasten van het omliggende park en de ruimtes gebruik maken. Voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest.

Jullie kunnen een voorbereidingstraject verwachten waarin zij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop zij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Jullie zijn altijd het enige bruidspaar in het huis: exclusiviteit gegarandeerd!

trouwlocaties-gelderland7
© Huis Scherpenzeel

Doe ook inspiratie op met de blog: "Kosten bruiloft: Wat kost een bruiloft?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN