tips voor bruiloft decoratie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 april 2019

Je gaat binnenkort trouwen en hebt een fantastische locatie voor het bruiloftsfeest gevonden, super! Om de locatie werkelijk betoverend te maken, is een prachtige aankleding natuurlijk onmisbaar. De gekozen versieringen bepalen immers in belangrijke mate de sfeer op jullie bruiloftslocatie. Wees daarom slim en oriënteer je vooraf goed over de mogelijkheden. Zelfs wanneer je geen budget hebt voor een indrukwekkende locatie, kun je er ook voor kiezen om het huwelijksfeest in je tuin te laten plaatsvinden en een pagodetent te huren. Met een beetje moeite en creativiteit kun je ook je tuin omtoveren tot een geweldig decor! Zorg er dus voor dat je met je decoratie de gewenste stempel op jouw bruiloft drukt. Of je nu zelf aan het stylen slaat of daarvoor iemand inhuurt; met deze drie handige tips doe jij alvast wat inspiratie op!

decoratie
Foto credits: Peppermint Love Photography 


BEPAAL HET THEMA

In Amerika is het al jarenlang ontzettend populair om te kiezen voor een themabruiloft. Ook in Nederland zien we steeds vaker dat koppels een speciaal thema kiezen voor de grote dag. Uiteraard bepaal je zelf in welke mate je dit terug laat komen op je bruiloft; staat je hele ceremonie in het teken van dit onderwerp of is het enkel een decoratiethema? Het kiezen voor een thema is in ieder geval altijd een handig hulpmiddel om het decoreren een stuk makkelijker te maken. Je hebt daardoor immers een duidelijk beeld van de stijl en sfeer die je met je versieringen over wilt brengen. Online en in bruidsmagazines worden veel verschillende decoratiethema’s geopperd waaruit je kunt kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor kleurrijk en uitbundig of liever voor stijlvol en elegant? Alles kan!


VRAAG OM HULP

De Nederlandse vrouw is sterk en zelfstandig en om hulp vragen is dan ook niet altijd onze sterkste kant. Maar zeker wanneer het de aankleding van je bruiloft gaat, is het best slim om dat wel te doen. Zelf zit je vaak zo diep in alle voorbereidingen, dat je het niet goed meer overziet. Wat is er nu wel en niet mogelijk? Wat werkt wel en wat werkt niet? Het personeel van de locatie weet je dit vaak goed te vertellen. Zij hebben waarschijnlijk al vele bruiloften gezien en kunnen je voorzien van tips en tricks. Ook vrienden en familie kunnen vaak met wat meer afstand naar de taak kijken. Het is interessant om te zien met welke suggesties zij komen. Kom je er echt niet uit? Er zijn in Nederland steeds meer professionals in te huren die jouw locatie kunnen omtoveren tot een waar sprookjesdecor!

decoratie
Foto credits: Sara K Byrne Photography


DURF FEESTELIJK UIT TE PAKKEN MET BRUIDSDECORATIE

Waar het in veel landen niet groot genoeg kan zijn, zien we in Nederland vaak bruiloften die wat meer bescheiden van aard zijn. Maar als er één dag is waarop je flink uit mag pakken, dan is het natuurlijk wel je huwelijksdag. Houd je daarom niet in en durf te kiezen voor een uitbundig feestelijk thema. Een voordelige en leuke manier om de locatie een glamoureuze uitstraling te geven, is door middel van bruiloft versiering. En nee, dat hoeft er niet kinderachtig of goedkoop uit te zien. Online zijn tal van voorbeelden te vinden van stylisten die bijvoorbeeld met behulp van parelmoer ballonnen een grootse en chique entree weten te creëren. Leef je uit!

decoratie
Foto credits: Simply Lace Photography

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN