Unieke Insignety trouwringen, nu met €500,- aan diamanten cadeau! 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 januari 2018

Unieke Insignety trouwringen, nu met €500,- aan diamanten cadeau!

 insignety, voucher, trouwringen, korting

Ben jij het afgelopen jaar ten huwelijk gevraagd? Dan ben je vast al volop bezig met alle voorbereidingen. Een nieuw jaar is ingeluid, wat betekent dat het trouwseizoen voor de deur staat. De locatie wordt uitgezocht, de eerste trouwjurken worden gepast, maar misschien wel het belangrijkst: de trouwringen worden uitgezocht.


Promotie: €500,- aan diamanten

Nu hebben wij een fantastische tip voor je! Wanneer je een vrijblijvende afspraak maakt voor het ontwerpen van jullie trouwringen bij Insignety, ontvang je €500,- aan diamanten cadeau bij jullie aankoop. Zoek jouw dichtstbijzijnde Insignety winkel via de website en maak nu een afspraak.

 bruidspaar, zwart wit, couple

Creëer unieke ringen

Bij Insignety creëer je samen met de Insignety Expert Designer jouw unieke droomringen. Je kiest zelf het materiaal, de kleur, de diamanten en unieke persoonlijke features zoals een hartslag, vingerafdruk of handschrift die je aan de ringen kunt toevoegen. Insignety maakt het nu mogelijk om jullie ringen nóg mooier te maken. Je krijgt namelijk €500,- aan diamanten voor in jullie ringen cadeau bij aankoop van een set trouwringen.

 trouwringen, gold, goud, insignety

Soorten diamanten bij Insignety

Insignety biedt natuurlijke en laboratorium diamanten van de allerbeste kwaliteit. Selecteer het aantal fonkelende diamanten dat je in de ring wilt, evenals de grootte, de kleur en de oorsprong van elke diamant. Ook fijn om te weten: alle diamanten zijn conflictvrij en afkomstig van betrouwbare leveranciers.

 rose gold, rose, trouwringen, insignety

Maak een afspraak of download de voucher

Maak nu vrijblijvend een afspraak en ontvang €500,- aan diamanten cadeau bij aankoop van een set trouwringen. Je kunt ook de diamantenvoucher via de website van Insignety downloaden om deze vervolgens bij jouw dichtstbijzijnde Insignety-winkel of de Flagship Store in Amsterdam in te leveren.

 trouwringen, weddingrings, gold, diamond

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN