Trouwbeurs One Fine Wedding Day: De grootste trouwbeurs van Nederland!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 juli 2023

Trouwbeurs One Fine Wedding Day is de grootste trouwbeurs van Nederland. En op 14 & 15 oktober 2023 is het zo ver! Dan vindt de grootste trouwbeurs van Nederland plaats. Een weekend vol met trouwinspiratie in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Georganiseerd door ons, Trouwplannen. Dus gaan jullie trouwen? Kom dan trouwinspiratie op doen bij de grootste trouwbeurs van Nederland!

Bestel hier jouw tickets voor One Fine Wedding Day!

Trouwbeurs: een weekend vol trouwinspiratie

Trouwbeurs One Fine Wedding Day heeft plek voor 120 trouwleveranciers, wow! Op de grootste trouwbeurs van Nederland, kun je heel veel trouwinspiratie op doen voor jouw droombruiloft, Naast trouwinspiratie is er nog veel meer te doen en te beleven. Ontmoet dé leukste trouwleveranciers voor je bruiloft en plan je bruiloft van A tot Z! Wij hebben de tofste leveranciers al voor jou verzameld.

trouwbeurs-grootste-trouwbeurs-van-nederland-one-fine-wedding-day-trouwinspiratie

Trouwbeurs met toffe masterclasses

Laat je op trouwbeurs One Fine Wedding Day inspireren door inspirerende masterclasses vol met trouwtips van de leukste trouwexperts. En ga naar huis met de handigste trouwtips! Schuif aan bij de leukste masterclasses en lezingen en krijg de beste tips van de tofste trouwleveranciers en ga naar huis met de handigste trouwtips zodat jij samen met je hubby to be een echte droombruiloft kan plannen.

De trouwbeurs met dé nieuwste bruiloft trends

Op trouwbeurs One Fine Wedding Day kom je dé nieuwste bruiloft trends tegen. En deze wil je niet missen! Laat je inspireren door de nieuwste wedding trends. Zo is jouw bruiloft helemaal on-trend. Doe heerlijk trouwinspiratie op voor jouw bruiloft en wordt verliefd op al het moois voor je trouwdag. We give you lots of weddinginspo!

trouwbeurs-grootste-trouwbeurs-van-nederland-one-fine-wedding-day-trouwinspiratie2

Wedding shops op de grootste trouwbeurs van Nederland

Op de grooste trouwbeurs van Nederland kun je je bruiloft van A tot Z plannen en persoonlijk kennis maken met de tofste trouwleveranciers, maar er zijn ook hele leuke wedding shops waar je de leukste dingetjes kunt shoppen! Make your wedding, one fine day to remember! Van trouwjurken en sieraden tot vervoer en trouwpakken. Alles voor jullie droombruiloft. Want wij gunnen jullie net zo'n mooie bruiloft als dat wij hebben gehad!

Foodtruck Terras

Love is sweet, take a treat! Dat kan bij trouwbeurs One Fine Wedding Day! Geniet op het toffe Foodtruck terras van een lekkere lunch, sweets and lots of coffee van de leukste foodtrucks. Perfect ook voor een festival bruiloft. En hoe leuk, je kunt ze meteen boeken voor je bruiloft!

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-van-nederland-quote

Trouwbeurs met gratis Goodiebag & gratis weddinglogo

Koop nu jouw ticket voor trouwbeurs One Fine Wedding Day en ontvang per koppel een gratis goodiebag op de grootste trouwbeurs van Nederland! Bezoek One Fine Wedding Day en claim jullie gratis weddinglogo t.w.v. € 39,95. For your info: een weddinglogo is een symbool met initialen, dat perfect bij jullie past. Deze is prachtig om te verwerken in jullie save the date, tafelstyling en decoratie of voor op jullie bedankjes of welkomstbord. Dit maakt jullie droombruiloft echt uniek!

Tickets voor de grootste trouwbeurs van Nederland

Get your tickets voor One Fine Wedding Day, de grootste trouwbeurs van Nederland via de ticketpagina! Tickets zijn € 15,50 per stuk + gratis goodiebag & gratis weddinglogo t.w.v. € 39,95. 

Bestel hier jouw tickets voor One Fine Wedding Day!


Wij kijken uit naar trouwbeurs One Fine Wedding Day. Wil jij je ook laten inspireren voor jouw bruiloft? Wij zien jullie graag op 14 & 15 oktober bij de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de grootste trouwbeurs van Nederland! Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in, zien we jou ook op trouwbeurs One Fine Wedding Day?

See you there!

Liefs, Amy & Mike - Trouwplannen.nl & One Fine Wedding Day

trouwbeurs-grootste-trouwbeurs-van-nederland-one-fine-wedding-day-werkspoorkathedraal-utrecht
Locatie: Werkspoorkathedraal Utrecht

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN