Trouwbeurs One Fine Wedding Day: De grootste trouwbeurs van Nederland!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 november 2023

Trouwbeurs One Fine Wedding Day is de grootste trouwbeurs van Nederland. En op 26 & 27 oktober 2024 vindt de nieuwe editie plaats van One Fine Wedding Day!, de grootste trouwbeurs van Nederland. Een weekend vol met trouwinspiratie in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Georganiseerd door ons, (Amy & Mike husband & wife) de trotste eigenaren van Trouwplannen. Dus zijn jullie verloofd en gaan jullie trouwen? Kom dan trouwinspiratie op doen en plan je bruiloft van A tot Z met dé leukste trouwbedrijven die wij al voor je hebben verzameld op de grootste trouwbeurs van Nederland!

Get your tickets voor de grootste trouwbeurs van Nederland!

Trouwbeurs One Fine Wedding Day 2023: throwback

Trouwbeurs One Fine Wedding Day was 14 & 15 oktober 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En wat een geslaagde editie was dit! Bekijk hier de throwback van One Fine Wedding Day 2023.

 

Trouwbeurs One Fine Wedding Day: een weekend vol trouwinspiratie

Trouwbeurs One Fine Wedding Day heeft plek voor 120 trouwleveranciers, wow! Op de grootste trouwbeurs van Nederland, kun je heel veel trouwinspiratie op doen voor jouw droom bruiloft. Naast trouwinspiratie is er nog veel meer te doen en te beleven op onze next level trouwbeurs. Ontmoet dé leukste trouwbedrijven voor je bruiloft en plan je bruiloft van A tot Z! Wij hebben de tofste trouwleveranciers al voor jou verzameld.

trouwbeurs-grootste-trouwbeurs-van-nederland-one-fine-wedding-day-trouwinspiratie
© Hop Fotografie

Trouwbeurs met toffe masterclasses

Laat je op trouwbeurs One Fine Wedding Day inspireren door inspirerende masterclasses vol met trouwtips van de leukste trouwexperts. En ga naar huis met de handigste trouwtips! Schuif aan bij de leukste masterclasses en krijg de beste trouwtips en inspiratie van de tofste trouwleveranciers en ga naar huis met de handigste trouwtips zodat jij samen met je hubby to be een echte droombruiloft kan plannen.

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-nederland-masterclass-hella-huizinga-trouwtips
© Hop Fotografie

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-nederland-masterclasses-trouwtips
© Hop Fotografie

De trouwbeurs met dé nieuwste bruiloft trends

Op trouwbeurs One Fine Wedding Day kom je dé nieuwste bruiloft trends tegen. En deze wil je niet missen! Laat je inspireren door de nieuwste wedding trends. Zo is jouw bruiloft helemaal on-trend. Doe heerlijk trouwinspiratie op voor jouw bruiloft en wordt verliefd op al het moois voor je trouwdag. We give you lots of weddinginspo!

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-nederland-bruiloft-trends
© Hop Fotografie

Wedding shops op de grootste trouwbeurs van Nederland

Op de grooste trouwbeurs van Nederland kun je je bruiloft van A tot Z plannen en persoonlijk kennis maken met de tofste trouwleveranciers, maar er zijn ook hele leuke wedding shops waar je de leukste dingetjes kunt shoppen! Make your wedding, one fine day to remember! Van trouwjurken en sieraden tot trouwkaarten en trouwpakken. Alles voor jullie droombruiloft. Want wij gunnen jullie net zo'n mooie bruiloft als dat wij hebben gehad!

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-nederland-trouwinspiratie
© Hop Fotografie

Foodtruck Terras

Love is sweet, take a treat! Dat kan bij trouwbeurs One Fine Wedding Day! Geniet op het toffe Foodtruck terras van een lekkere lunch, sweets and lots of coffee van de leukste foodtrucks. Perfect ook voor een festival bruiloft. En hoe leuk, je kunt ze meteen boeken voor je bruiloft!

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-nederland-foodtruck-terras
© Hop Fotografie

Tickets voor de grootste trouwbeurs van Nederland

Tickets voor One Fine Wedding Day zijn te koop via de ticketpagina op de website van One Fine Wedding Day!

Get your tickets voor One Fine Wedding Day 2024!

trouwbeurs-one-fine-wedding-day-grootste-trouwbeurs-van-nederland-quote

Deelnemen aan trouwbeurs One Fine Wedding Day als trouwleverancier

Ben jij een trouwleverancier en wil jij ook deelnemen aan de grootste trouwbeurs van Nederland? Vul dan het contactformulier in en wij sturen je z.s.m. meer informatie toe over One Fine Wedding Day 2024. Je ontvangt van ons dan een mail met standopties, prijzen en een aanmeldformulier.

Vul hier het contactformulier in voor meer informatie


Wij kunnen nu al niet wachten en kijken al heel erg uit! Wil jij je ook laten inspireren voor jouw bruiloft? Wij zien jullie graag op 26 & 27 oktober 2024 bij de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de grootste trouwbeurs van Nederland! Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in, zien we jou ook op trouwbeurs One Fine Wedding Day?

See you there!

Liefs, Amy & Mike - Trouwplannen.nl & One Fine Wedding Day

trouwbeurs-grootste-trouwbeurs-van-nederland-one-fine-wedding-day-werkspoorkathedraal-utrecht
Locatie: Werkspoorkathedraal Utrecht

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN