Styled shoot: Trouwen in Italië

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 augustus 2015

Jullie weten dat wij dol zijn op styled shoots. Waarom? Omdat wij het een ideale manier vinden om inspiratie aan jullie te geven. We ontvingen een prachtige styled shoot van Canoë, van Defining Moments Photography, en die willen we heel graag met jullie delen. Dit keer niet over een bepaald thema maar over een land; Italië! 

 trouwen-in-italie-1

Misschien heb je er zelf al wel eens over nagedacht; trouwen in het buitenland zou dat iets voor mij zijn? Vaak wordt deze gedachten al snel weggestopt want het zou wel duur zijn, ingewikkeld om te regelen of hoe zit het met alle vrienden die jullie willen uitnodigen. Trouwen in Italië is populair. Waarom? Nou precies om de eerder genoemde 3 redenen! Trouwen in Italië is niet duur, het kan zelf goedkoper zijn dan trouwen in Nederland. Daarnaast is het voorbereiden van de bruiloft in Italië niet perse moeilijker én er zijn genoeg (Nederlandse) weddingplanners die je heel goed kunnen helpen en als laatste is Italië nou ook weer niet aan de andere kant van de wereld en zijn er dus genoeg gasten die naar je bruiloft zullen komen. Zeker niet als jullie trouwen in de zomermaanden, dan hebben je gasten meteen een mooie vakantiebestemming. 

Met de styled shoot van Defining Moments Photography, gemaakt in het stadje Ravello, laten wij je zien waarom trouwen in Italië echt fantastisch is en dat de schattige steden in Italië een prachtig decor zijn voor een prachtige bruiloft. 

 trouwen-in-italie-2trouwen-in-italie-3trouwen-in-italie-4trouwen-in-italie-5trouwen-in-italie-6trouwen-in-italie-7trouwen-in-italie-8trouwen-in-italie-9trouwen-in-italie-10trouwen-in-italie-11trouwen-in-italie-12trouwen-in-italie-13trouwen-in-italie-14trouwen-in-italie-1565_CS_150624_442126.jpgtrouwen-in-italie-16trouwen-in-italie-19 trouwen-in-italie-17trouwen-in-italie-18trouwen-in-italie-19

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN