Video: Tips & trends voor je bruiloft styling | Interview met In Style Styling & Decoraties

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 oktober 2022

Ben jij ook zo dol op bruiloft styling?! Dan hebben wij iets heel leuks voor je! Een tijdje terug zijn wij namelijk op bezoek gegaan bij de showroom van In Style Styling & Decoraties in Tilburg en hebben wij een heel leuk interview gehad met Anouk Lisman, de eigenaresse van In Style Styling & Decoraties. Wij mochten een kijkje komen nemen in hun té mooie showroom en de mooiste decoratie en leukste styling items voor je bruiloft bewonderen. Van prachtige tafelstyling tot aan romantische ceremoniesettingen. Zoveel inspiratie, we love it! 

VIDEO MET TIPS & TRENDS OVER BRUILOFT STYLING

In deze video geven Anouk en haar team van In Style Styling & Decoraties heel veel handige tips & trends over bruiloft styling. Want bij In Style Styling & Decoraties kun je namelijk de leukste bruiloft decoraties en meubilair huren voor jouw bruiloft. Ook kunnen zij de gehele styling verzorgen van jullie bruiloft, zodat je de aankleding niet zelf hoeft te doen. Hoe handig is dat?! Maar hoe krijg je nou precies zo'n prachtige tafelstyling? Hoe kun je je ceremonie nou zo mooi aankleden? En wat zijn nu de trends op het gebied van bruiloft styling? Je komt het allemaal te weten in deze video! Kijk je mee? 

In Style Styling & Decoraties

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar toffe decoratie, stylingitems of meubilair voor jullie bruiloft? Of ben je benieuwd hoe In Style Styling & Decoraties jullie bruiloft kan stylen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op via het contactformulier bij de vermelding van In Style Styling & Decoraties of neem eens een kijkje op hun website. Ze hebben echt de leukste decoratie en een heel groot assortiment in verschillende stijlen en kleuren. Van mooie handgemaakte backdrops en prieeltjes, tot stoelen, tafels, servies, bestek, decoratieborden op maat, lichtletters en ballonnen. Teveel om hier allemaal op te noemen!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN