Global Bridal House Event + Interview Randy Fenoli van Say Yes To The Dress

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 maart 2024

Zondag 25 februari waren wij uitgenodigd voor het Global Bridal House Event in Amsterdam. Hier gingen wij de nieuwste bruidsmodecollecties bewonderen van de merken ModecaGBS Herve ParisLibelle Bridal en Randy Fenoli Bridal. Wij hadden er heel veel zin in en konden echt niet wachten om al die prachtige trouwjurken van deze merken te gaan spotten.

Maar dat was nog niet alles, want als kers op de (bruids)taart, mochten wij een interview doen met Sabrina Toy, de Creative Director & Designer van het prachtige bruidsmodemerk Modeca, maar ook met Randy Fenoli van Say Yes To The Dress. Ah wat waren wij excited! Wij nemen je in deze blog even mee naar het Global Bridal House Event. Kijk je mee?

Ga mee naar het Global Bridal House Event

Op het Global Bridal House Event werden de nieuwste collecties trouwjurken geshowd van de merken Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal en Randy Fenoli Bridal. En wat een prachtige trouwjurken hebben we gezien! Van adembenemende prinsessenjurken tot moderne, minimalistische trouwjurken. We mochten heerlijk rondneuzen in de nieuwste collecties en werden ondergedompeld in de nieuwste bruidsmodetrends die rechtstreeks van de runway kwamen. Bekijk hier onze vlog.


Na de bridal runway hadden we een interview gepland staan met Creative Director & Designer Sabrina Toy van Modeca. Zij is de ontwerper van de adembenemende trouwjurken van het merk Modeca en wij konden niet wachten om haar meer te vragen naar haar inspiratie voor de nieuwste collecties. Kijk je mee naar het interview?


En als kers op de (bruids)taart was Randy Fenoli himself van de tv-show Say Yes To The Dress ook aanwezig. Hij presenteerde zijn nieuwste trouwjurken collecties, the Goddess Collection en The Heavenly Collection. En wij konden niet wachten om hem hier meer over te vragen en waren natuurlijk ook heel erg benieuwd of hij tips had voor jullie bride-to-be’s. Bekijk hier het hele interview met Randy Fenoli.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN