Waarom een photobooth een geweldige invulling blijft op je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 december 2018

Willen jullie misschien een photobooth op jullie bruiloft? Goed idee! Wij geven je negen redenen waarom dit zo'n goed idee is. Het is super leuk voor al jullie gasten en zeg nou zelf deze photobooth van Lach je Lens is toch een eye-catcher op jullie briuiloft!

lach-je-lens

1. ENTERTAINMENT

Naast andere activiteiten is dit echt een pleziermachine. Soms willen mensen zich even terugtrekken op een bruiloft en juist dan zullen zij in de photobooth stappen. Een photobooth werkt als een echte ijsbreker door de ludieke beleving.

 

2. EEN GEWELDIG AANDENKEN

Een photobooth staat garant voor een geweldig tastbaar aandenken voor jullie en je gasten. Je gasten zullen veelvuldig met elkaar op de foto gaan wat bijdraagt aan een heerlijke dynamiek. Sommige gasten zullen elkaar immers niet kennen. Wil je echt alles uit je photobooth halen dan adviseren wij om de photobooth te combineren met een gastenboek.

 

3. EEN PHOTOBOOTH IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Kinderen, je ouders, neefjes en nichtjes, vrienden, allemaal vinden ze het leuk. Vaak wil zelfs het barpersoneel ook nog wel even op de foto. Je lieftallige oom die misschien wat mindere dansmoves heeft, wil zeker op de foto om in goede sferen te belanden.

 

4. NOSTALGIE

De ouderen gasten op je bruiloft begrijpen de nostalgie: ‘zo’n photobooth stond vroeger altijd op het station’! De jongere gasten zullen verbaast zijn over de mooie belichting van de foto’s waardoor ze er extra knap uitzien. De fotoprints hangen bij iedereen thuis op de koelkast!

lach-je-lens

 

5. IEDEREEN PRAAT ER OVER

Het is een gegeven dat je gasten dolblij uit de photobooth komen. Ze laten trots aan iedereen zien hoe leuk de foto’s zijn geworden en trekken ook tante Tonnie mee in de photobooth om even een paar gekke bekken te trekken.

 

6. IEDERE FOTOSESSIE IS ANDERS

Misschien gaat je beste vriendin 10x met haar vriend op de foto. De ene keer doen ze vrolijk, de andere keer verbaast, dan verkleed en als laatst trekken ze er toch nog iemand bij die ook even gek moet doen. Photobooth foto’s zijn de leukste die er zijn omdat je gasten zelf de foto maken en poseren waardoor het nooit ongemakkelijk voelt.

 

7. EEN PHOTOBOOTH GASTENBOEK IS PUUR GENIETEN

Je gasten gaan op de foto, doen een verassende pose, plakken één fotoprint in het gastenboek en schrijven er voor jullie een fijne boodschap bij. Een jaar later laat je trots het gastenboek zien aan vrienden die ook op je bruiloft waren. Je bladert door het gastenboek en ziet hoe leuk iedereen op de foto is gegaan. Geloof ons, elke bladzijde die je omslaat doet je weer opnieuw lachen en herinneringen ophalen.

lach-je-lens

 

8. EEN PHOTOBOOTH VERSTERKT HET THEMA EN DE SFEER OP JULLIE BRUILOFT

De foto printjes worden volledig ontworpen op de wensen die jullie hebben. Van een jungle thema tot een sprookjes thema, niets is te gek. Er is een mogelijkheid om alles wat je ziet te ontwerpen in jullie stijl.

 

9. DEEL JE TE GEKKE FOTO'S

Naast dat alle printjes worden geprint ontvang je alle foto’s digitaal en kan je zelfs maandenlang je oom plagen met de te gekke foto’s die hij gemaakt heeft.

lach-je-lens

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 32 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN