Een weddingplanner op je bruiloft. Wat betekent dat?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 12 november 2016

Een weddingplanner – jullie persoonlijke assistent

Astrid Blaauw 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De huwelijksdag zal een blijvende herinnering worden voor familie en vrienden, maar vooral voor jullie zelf!

Hebben jullie wel eens nagedacht over het inschakelen van een weddingplanner? Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken. Er dient veel georganiseerd te worden, er zijn meerdere specialisten bij betrokken en alles dient op rolletjes te lopen. Daar komt nogal wat bij kijken.

Astrid assisteert bij de complete organisatie van jullie bruiloft. Dit geeft een stuk rust, zij zorgt ervoor dat er niets vergeten wordt, geeft advies, denkt mee, zorgt voor een goede planning en nog veel meer. Alles gaat continue in overleg en er wordt veel samengewerkt. Jullie nemen als bruidspaar natuurlijk zelf de beslissingen.

 

Weddingplanner

 

De huwelijksdag is persoonlijk en een weergave van jullie als bruid en bruidegom. Het is de taak van een weddingplanner om er voor te zorgen dat alle wensen en ideeën samen komen en dat jullie op de dag zelf het stralende middelpunt zijn. Op de huwelijksdag is Astrid jullie professioneel ceremoniemeester. Zij handelt wanneer nodig snel, vanuit ervaring en inzicht. Het uitgebreide netwerk van Astrid Blaauw Weddings & Events is daarbij een uitkomst.

 

Bruidstaart

 

De professioneel ceremoniemeester is aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten. Er zal niets aan het toeval worden overgelaten. Aan de hand van het draaiboek zal jullie unieke en onvergetelijke dag tot in de puntjes verzorgt worden. 

Astrid Blaauw Weddings & Events zorgen voor een onvergetelijke bruiloft die tot in de puntjes is verzorgd. De weddingplanner; een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en kosten, neem dan eens vrijblijvend contact op via de website of stuur een e-mail naar info@astridblaauw.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN