wees de ideale gast op een bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 maart 2019

Een bruiloft moet de mooiste dag in het leven van een bruidspaar worden. Er zijn echter geen garanties voor een vlekkeloze afloop. Draag jouw steentje bij en wees de ideale bruiloftsgast.

bruiloftgast

 

LAAT DE BRUID STRALEN

De uitnodiging voor een bruiloft ligt op de mat. Je wilt de perfecte outfit vinden, maar ook de bruid niet overtreffen en de do’s en don’ts respecteren.

  • Draag niet een te casual outfit, laat je ripped jeans en afgetrapte sneakers thuis.
  • Draag geen overdadige of witte outfit als gast
  • Check of er een dresscode vermeld staat op de uitnodiging.
  • Draag je graag hoge hakken? Wissel gerust je schoenen af en kies voor een extra paar lage schoenen voor buitenactiviteiten.

bruiloftgasten

DE BRIDAL EMERGENCY KIT

Wees een redder in nood en zorg ervoor dat je enkele “emergency items” bij je hebt voor je zelf, de bruid of een bruiloftsgast. Doe een panty, een naaisetje, tampons, een fris pepermuntje, haarspeldjes, zakdoekjes en wat make-up in je tasje. Zo ben je altijd voorbereid op een noodgeval.


LEG HERINNERINGEN VAST
 
Leg herinneringen van deze speciale dag vast. Mocht de bruid niet blij zijn met haar professionele foto’s kunnen jouw kiekjes altijd nog van pas komen. Daarnaast zijn de foto’s gemaakt door vrienden en familie veel leuker. Denk aan een opgeladen accu en neem jouw geheugenkaart mee!

bruiloftgast


GENIET MET VOLLE TEUGEN VAN HET ETEN
 
Heb je last van een allergie of intolerantie? Geef dit bij een diner aan of let goed op wat je opschept bij het buffet. Zorg dat je een kleine hoeveelheid allergietabletten bij de hand hebt. Dit kan goed van pas komen. Niets staat dan een heerlijk diner meer in de weg!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN