Win een verlovingsring van Lasand

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 september 2014

We hebben nu een prijsvraag waarvan wij op de redactie helemaal enthousiast worden; we mogen gewoon een zilveren heart verlovingsring  t.w.v. €200,-weggeven van Lasand. Wauw!

verlovingsring

 

Romantiek en Design komen samen in één ring!

De nieuwe lijn 'Hearts' van Lasand is stak vormgegeven met hét symbool van de liefde; een hart.

 

trouwringEen ring uitzoeken brengt vaak een hoop dilemma's met zich mee; ga je voor strak en stoer of voor romantisch en vol symboliek? Voor wie alles wil is er nu de ringen lijn 'Hearts' van atelier Lasand.

 

Sandra Bruil, de ontwerpster achter Lasand, krijgt regelmatig stellen op bezoek van wie de man graag een strakke simpele ring wil en de vrouw een romantische ring met een verhaal. Moeilijk verenigbaar zo lijkt op het eerste gezicht. Toch combineert de nieuwe lijn 'Hearts' de symboliek van de liefde, een hartje, met een strakke vormgeving. En er zit nog meer symboliek 'verstopt' in deze lijn. Wanneer de ring namelijk opengewerkt is zijn er 2 duidelijke harten zichtbaar, ideaal voor een verlovingsring; de twee harten moeten immers nog een verbintenis met elkaar aangaan. En mannen let op; deze verlovingsring past altijd!

 

Voor de trouwring kan de verlovingsring vermaakt worden door er een stuk tussen te plaatsen of een verlovingsring winnensteen in te zetten. Volgens de symboliek van een trouwring is de ideale ring ondoorbroken om zo de oneindigheid van het huwelijk te vieren. Je kan natuurlijk ook gaan voor een tweede ring want de 'Hearts' combineren heel goed als aanschuifringen door de verschillende mogelijkheden in afwerkingen en details.

 

Win een zilveren heart verlovingsring

Net als vorige week kan je deze super prijs willen met het verhaal over jouw aanzoek. Natuurlijk snappen we dat als je deze verlovingsring wil winnen dat je nog niet kan vertellen hoe het aanzoek is gegaan. Wél kan je vertellen hoe jij je aanzoek zou aanpakken als jij deze ring wint.

Dus, mail voor 28 september 2014 jouw verhaal naar Merel@trouwplannen.nl. Samen met Sandra van Lasand kiezen wij een winnaar. Helaas kunnen we jullie niet laten weten wie de prijs wint want dan verklappen we dat die persoon een aanzoek gaat doen, maar het aanzoek zullen we wel (anoniem) plaatsen op onze facebookpagina, zodat jullie ook kunnen meegenieten. Op 1 oktoberr krijgt de winnaar persoonlijk bericht. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Win een verlovingsring: 4,8 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN