Zo word jij een stralende bruid

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 juli 2014

Als bruid wil jij er natuurlijk prachtig en stralend uitzien.  Maar hoe krijg je dit nou voor elkaar? Wij schakelde Sandra Bolten in. Sandra is image consulent bij Colour Me Beautiful en weet dus alles over kleuren, figuren en stijlen die goed bij jou passen! Hoe zij jou als bruid kan laten stralen? Je leest het hieronder.

 

Kleur-, haar- en make-upadvies

Tijdens een kleurenadvies kun je leren wat jouw dominante kleuren zijn en hoe je de kleuren van je kleding daarop kunt aanpassen. Je dominante kleuren komen voort uit de combinatie van je huidskleur, haarkleur en oogkleur. Als je deze kleuren met je kleding versterkt en in balans brengt, zal je stralen! Nu is de kleur van een bruidsjurk meestal wit of crème, hoewel er meer mogelijk: ook hierin bestaan verschillen die je op jouw dominante kleuren kunt aanpassen.

 

Tijdens een haar- en make-upadvies leer je bovendien welke kapsels en make-upstijlen jouw gezicht het mooist doen uitkomen. Met deze adviezen paraat kun je beslissingen maken over de accentkleuren voor het trouwfeest.

kleuradvies bruid

 

Stijladvies

Na het kleurenadvies is de volgende stap het stijladvies. Hierbij leer je wat jouw stijlpersoonlijkheid is. Ben je dramatisch, natuurlijk, romantisch, klassiek of modern? Iedereen heeft een dominante stijlpersoonlijkheid. Als je je hier bewust van bent en je eigen persoonlijkheid kent, zal je je vol zelfvertrouwen kunnen presenteren. Stof, stijl en kleine details spelen allemaal een rol. Als je bijvoorbeeld een dramatische stijlpersoonlijkheid hebt, zal je misschien kiezen voor een jurk met een ‘statement’, of opvallende sieraden of een bontkraag. Als je daarentegen een romantische stijl-persoonlijkheid hebt, wil je waarschijnlijk een heel vrouwelijke look met kant, chiffon en parels.  Als je een sluier draagt, is het ook belangrijk om deze op je stijlpersoonlijkheid af te stemmen. Dit maakt de keuze makkelijker. Zelfs de stijl van je bruidsmake-up kun je afstemmen op je stijlpersoonlijkheid. 

stijladvies bruid

 

Advies voor je figuur

Het wordt nog interessanter om te kijken naar je figuur en wat hierbij past. Met verschillende stoffen, modellen en patronen kun je je mooiste kanten benadrukken en de aandacht afleiden van je mindere kanten. Als je bijvoorbeeld een voller figuur hebt met een flinke boezem en je draagt een strakke jurk met hoge neklijn, kan dit je figuur en borsten groter doen lijken, terwijl een goede stof en een soepel vallend model met ronde neklijn je juist meer zal flatteren. Op dezelfde manier zal een grote sluier met sleep bij een kleine, tengere vrouw haar doen verdwijnen in het totaalbeeld. Het gaat om de juiste verhoudingen.  

 

sandra bolten

Waarom jouw hulp inschakelen?

Uit ervaring weet ik dat bruiden vaak verrast zijn hoeveel frisser en jonger ze eruit kunnen zien door de juiste, passende kleuren te dragen. Daarom is het zo belangrijk om professioneel advies in te winnen. Het lijkt misschien veel vanwege dat het om één dag gaat. Voor de familie en degenen die de verbintenis sluiten, zal de dag voor altijd in het geheugen gegrift staan en ook de foto’s blijven je heel je leven bij. Daarom wil je  er op deze dag natuurlijk onvergetelijk uitzien.

Kijk hier voor meer informatie. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN