5x De mooiste trouwringen voor mannen op een rij!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 oktober 2021

Ben jij op zoek naar dé perfecte trouwring, maar heb je geen idee waar je als man moet beginnen met het uitzoeken van de juiste trouwring? Om je een handje te helpen hebben wij de mooiste heren ringen voor jou alvast op een rijtje gezet. Doe heerlijk inspiratie op voor jouw zoektocht naar dé perfecte trouwring en laat je inspireren door onze favorieten van DiamondsByMe.

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij Trouwplannen-nl 1© DiamondsByMe

ONZE FAVORIETE HEREN RINGEN OP EEN RIJTJE

Een trouwring is de bezegeling van jullie liefde voor elkaar en kan bij jullie huwelijksceremonie natuurlijk niet ontbreken. Nadat jullie volmondig “JA” hebben gezegd tegen elkaar, bezegel je jullie eeuwige liefde met het uitwisselen van de ringen. Bij dit speciale moment horen natuurlijk ook unieke trouwringen. Niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom.

Maar waar begin je met de zoektocht naar jouw perfecte trouwring? Door eerst heerlijk inspiratie op te doen en te kijken wat voor trouwring het beste bij je past en welke stijl trouwring je mooi vindt. Wij helpen je een handje en hebben onze favoriete heren trouwringen voor je op een rijtje gezet. Zo wordt de zoektocht naar jouw perfecte trouwring een stukje makkelijker!

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij Trouwplannen-nl 2
© DiamondsByMe

5X DE MOOISTE TROUWRINGEN VOOR MANNEN

Voor mannen kan het uitkiezen van dé perfecte trouwring best lastig zijn. Het lijkt namelijk alsof er minder keus is voor heren dan voor dames, maar niets is minder waar. Ook voor jouw als man zijn de mooiste heren ringen te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zegelring, een monogram trouwring of zelfs een trouwring in Rolex stijl? Wij hebben de mooiste heren trouwringen voor je op een rijtje gezet, zodat jij ook een unieke ring kan dragen.

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 3
© DiamondsByMe

1. ZEGELRING ALS TROUWRING

Wat dacht je van een zegelring als trouwring? Een zegelring is als je het ons vraagt één van de uniekste en mooiste trouwringen voor heren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een persoonlijke zegelring met het eigen familiewapen of misschien hebben jullie in de familie wel een initiaal die al eeuwen meegaat en van vader op zoon wordt overgedragen. Een mooie traditie dus om in stand te houden en dus dé perfecte trouwring voor jou!

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 4
© DiamondsByMe

2. ROLEX STIJL TROUWRING

Rolex, yes please! Welke man droomt er nou niet van een Rolex?! Je hebt bij DiamondsByMe nu zelfs ook trouwringen voor mannen in de stijl van Rolex. Een Rolex stijl heren ring is te herkennen aan de geribbelde zijkanten, die je meteen doen denken aan een Rolex horloge. Het is een echte trouwring die status en klasse uitstraalt! Laat dit nou perfect zijn voor jouw als bruidegom.

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 5-2   5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 6

 © DiamondsByMe

3. MONOGRAM TROUWRING

Naast een zegelring kun je ook kiezen voor een heren trouwring met monogram. Een monogram ring is een ring met vaak twee of meer symbolen of letters. Vaak werden monogrammen gebruikt ter herkenning. Deze ring is dus net als een zegelring heel erg persoonlijk en maakt dit dan ook tot een unieke en extra speciale trouwring. Hiermee kan jij zeker voor de dag komen!

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 7   5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 8

 

 © DiamondsByMe

4. TROUWRING MET VINGERAFDRUK

Zoek jij echt een persoonlijke trouwring, dan is een trouwring met de vingerafdruk van jouw geliefde misschien wel iets voor jou. Een mooier symbool van jullie verbondenheid is er niet. En hiermee heb jij ook een hele persoonlijke heren ring, eentje die niemand anders heeft, net zo uniek als jullie liefde voor elkaar. Unieker en persoonlijker kan bijna niet!

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 9   5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 10

© DiamondsByMe

5. TROUWRING MET FANTASIELIJNEN

Een trouwring met fantasielijnen is een bijzondere trouwring. Hierbij zie je stijlvolle fantasielijnen verwerkt in de trouwring. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende patronen als gravure in je heren ring. Elegant, stoer of juist heel klassiek. Zo kun je jouw trouwring helemaal aanpassen naar je eigen smaak. Kies bijvoorbeeld voor een geelgouden trouwring of een witgouden trouwring. Zo maak je deze ring nog specialer.

5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 11   5x de mooiste trouwringen voor mannen op een rij DiamondsByMe Trouwplannen-nl 12

 © DiamondsByMe

ONTWERP JE EIGEN HEREN TROUWRING

Bij DiamondsByMe kun je nu ook je eigen heren ring laten ontwerpen. Hoe tof is dat?! Kun jij jouw perfecte trouwring maar niet vinden en heb je een heel speciaal beeld in je hoofd van hoe jouw trouwring eruit moet komen te zien? Bespreek jouw idee dan met één van de trouwringenspecialisten van DiamondsByMe. Aan de hand van een 3D tekening komt jouw persoonlijke trouwring tot leven!

Lees ook de blog: "Aan welke hand draag je de trouwring?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,1 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN